a czy ktos se orientuje gdzie mozna kupic bilet miesieczny obejmujacy przejazdy komunikacja ATM interurbana w mediolanie oraz z/do Seregno (takie dwa w jednym)? Seregno wedlug ATM Seregno nalezy do tzw. Area Grande, ale biletu miesiecznego nie moge kupic w punkcie ATM, poniewaz nie obejmuje on przejazdow koleja (co wydaje mi sie bez sensu, bo to przeciez w ksiazeczce wydanej przez nich okreslone sa area piccola grande, etc, oraz wykaz miasteczek i obszarow do ktorych naleza). Skierowano mnie do punktu na stacji Cadorna, kupilam tam bilet tygodniowy (bilet tygodniowy to nie bilet na 7 dni,ktory mozna kupic, jak sobie wyobrazalam, w jakikolwiek dzien tygodnia, ale na tydzien :od poniedzialku do niedzieli, tak samo bilet miesieczny- od 1 do ostatniego dnia miesiaca....niezbyt to wygodne)..w kazdym razie, mam teraz bilet tygodniowy zastepczy, na tessere czekam, (bede jej uzywac do biletow tygodniowych),a i tak dalej nie wiem gdzie kupic miesieczny, bo pan w okienku powiedzial ze miesiecznego u niego nie kupie, musze kupic gdzie indziej, ale gdzie , to on nie potrafi mi powiedziec. Yhmmm..