jest ktos z Latiny

Temat przeniesiony do archwium.
witam. za niedlugo przeprowadzam sie z warszawy do Latiny. szukam nowych znajomosci w okolicy.
czesc :)
ja mieszkam w castel gandolfo, to jest dosc niedaleko:)
pozdrawiam!
A ja mam nadzieję tam zawitać za kilka miesięcy :-) jak tylko zdobędziesz jakieś informacje to prosze o kontakt [email]
mam tam na wsi rodzine, jest to niedaleko latiny. fajne miasteczko, polcam. jest tam w latinie sklep z artykulami polskimi ktory prowadzi polka, ma na imie agnieszka. fajna pogodna osoba. i jak poprosisz to sprowadzi ci cos do sklepu z polski, ma jakies gazety, tymbarki, sledziki, piwo, ogorki kiszone, etc. popytaj polakow w latnie, napewno naprowadza cie gdzie to, bo ja nie wiem dokladnie gdzie:)
powodzenia w nowym mijescu!:) napewno ci sie spodoba
Witaj.
Przynajmniej jedna osoba tutaj jest z Latiny. Ja. ;))
A wogole, to jest tu duuuzo wiecej Polakow, ale jakos nie bardzo udzielaja sie w internecie.
W razie jakichkolwiek pytan zapraszam.

Pozdrawiam.
czesc Tomku... hmm, kakretnie interesuje mnie jakas szkola wloskiego dla obcokrajowcow, wiem ze sa takie w kazdym miescie. moja kolezanka chodzila do takiej w Pomezii. Placila jakies smieszne pieniadze typu 50 euro rocznie... a no i bardzo chcialabym sie dowiedziec jakie jest nastawienie wlochow w stosunku do polakow? pozdrawiam eli
ja teraz mieskam niedaleko latina.. w pomezia...
milego dnia

Leon

[gg]
Ja mieszkam w provincjii Frosinone - od dawna tu nie zagladalam , a teraz gdzie nie zagladniesz jest pelno Polakòw!!!
Pozdrowienia mòj Skype:salvimalu.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka