lotnisko bologna - milano

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos z was moze wie jak mozna dostac sie z lotniska w bologni na jakikolwiek dworzec z ktorego z koleji dojade do mediolanu? i jeszcze jedno.. jak daleko jest od dworca w bologni do lotniska?
hmm,dlaczego nie wejdziesz na strone lotniska w Bolonii,na ktorej NA PEWNO znajdziesz potrzebne Ci informacje(jak wydostac sie z lotniska,rozklad jazdy autobusow,cena biletow itd).
Na stronie www.trenitalia.it znajdziesz rozklad jazdy pociagow i cennik.
Właśnie. Na stronie KAŻDEGO lotniska jest napisane jak dostać się do miasta. W Bolonii jest to autobus.

PS. Kasia, choolerka, szacuneczek za tak wczesną pobudkę ;)
Z lotniska w Bolonii jest bezpośreni autobus,którym dojedziesz na dzworzec kolejowy.Jest to specjalna linia zamias numeru jest napisane "Airbus",natomias na bilecie było napisane "linea 40".
Ja jechałam dowrotnie....z dworca na lotnisko,zajeło mi to ok 30 minut,bo były korki i jakieś objazdy,ale w normalnych warunkach to ok 15 minut(tak myślę;-)
Podjechałam pod same lotnisko:-)bilet kosztował 5 euro-płatne u kierowcy:-)
pozdrawiam i życzę powodzenia:-)
wielkie dzieki alicjo za informacje :-), a kasiu z milano.. pytam bo moge, w koncu taki urok forum, bo czasem to co na stronach nie zgadza sie z rzeczywistoscia albo z tym co mowi facet w biurze podrozy, wiec czasem milo jest zasiegnac opini z pierwszej reki
:-)

Jesteś nadal w Mediolanie?
Jeszcze znalazłam na ten temat info. w internecie:-)"Aerobus":-)
"http://www.atc.bo.it/CMS_Software/XMLEngine.asp?p=[tel]&l=IT"
Pozdrawiam!
dzieki :-) w tej chwili jestem w polsce a do mediolanu wracam za 4 tygodnie :-)
Z LOTNISKA JEST BLISKO JEŻDZI AUTOBUS KTÓRY SIĘ NAZYWA AEROBUS BILET KUPUJESZ W AUTOBUSIE 5 E DOJEDZIESZ NIM NA DWORZEC KOLEJOWY.ZATRZYMUJE SIE BEZPOSREDNIO PRZED DWORCEM DALEJ JAK CHCESZ JECHAĆ TO WYSTARCZY KUPIĆ BILET W KASIE POWODZENIA .JAK POTRZEBUJESZ WIĘCEJ INFORMACJI E MAIL [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia