RZYM

Temat przeniesiony do archwium.
Tak z ciekawości zapytam.Czy jest dużo osób na forum zamieszkujących Rzym? Bo prócz jednej poznanej dziewczyny, nie uraczyłam jeszcze żadnej innej osoby, a to wydaję mi się troszkę dziwne.Pozdrowionka!
Rzym jest tak pieknym miastem ,ze pewnie szkoda siedziec przed kompem.Jestem z Trento.W rzymie bylam tylko raz,na pogrzebie J.P II
w Rzymie z duzej litery!
Pawianku, tak z ciekawości spytam....ta jedna dziewczyna to w jaki sposób i czym została uraczona? Napisz coś więcej, zeby nie straszyć potencjalnych koleżanek.:))
Moją miłą osobą:-)
a ja sie przyznam, mieszkam w Rzymie.
o proszę, no to już zaczyna się towarzystwo poszerzać.A można jeszcze wiedzieć, co tam porabiasz?Studiujesz, pracujesz...
witam, rowniez mieszkam w Rzymie, pozdrawiam
pawianku,byc uraczona tzn.byc poczestowana,ugoszczona ,tak?
ucze sie wloskiego, tak da siebie, z pasji, a jak juz zaczne cos mowic to znajde sobie prace, a potem bede zawiedziony wyplata i wyjade hen w swiat daleki, ale juz bede mowil po wlosku, a poki co la dolce vita.
a ty?
ja tez mieskam w rzymie. pozdrawiam Leon [gg]
Hej! Ja tez miaszkam w Rzymie od wielu lat. Pozdrawiam!
I ja tez mieszkam W Rzymie, jak ktoś zorganizuje spotkanie to chetnie sie na nie wybiorę.
Hej Filip ! Jak ci leci ? Nadal pracujesz w tej restauracji ?
Ciekawe czy odbedzie sie kiedykolwiek jakies rzymskie spotkanie polskich forumowiczow, to i moze i my sie przy okazji spotkamy !
Sam juz pare razy probowalem takie spotkanie zorganizowac ale jakos nigdy sie nie udalo. Ja proponuje sobote lub niedziele, bo podczas tygodnia chyba dla wszystkich by bylo trudno. Ale jesli ktos ma jakas lepsza propozycje to prosze bardzo niech ja zglosi. Pozdrawiam
Słuchajcie, jestem absolutnie za spotkankiem!Wiadomo, że nie uda się zebrać wszystkich naraz, bo zawsze jest ktoś komu nie będzie pasowało. Ale myślę, że najlepiej by było wybrać jakieś konkretne miejsce, date, oczywiście raczej mam na mysli weekend i do dzieła!Kto pierwszy podniesie rękawiczkę...?:-)
No to co? Spotykamy sie? Proponuje w sobote lub niedziele po poludniu. Mozemy sie spotkac na kawke / male aperitivo. Ludzie dajcie znac !!!
Witam! dobrze wiedziec ze jest ktos w tym Rzymie poza mna :) kto ma ochote spotkac rodakow. Ja bardzo chetnie wybiore sie w jakis weekend na kawe. Tulam sie tu po okolicach juz od czerwca i obecnie z powodu pracy rezyduje w Fiano Romano (30km A1 roma nord). Szczytem szczescia byloby znalezienie jakiegos kompana do salsy (moja pasja). Tak wlasciwie to praca mnie pozbawila zycia towarzyskiego a przeciez nie to jest celem. Piszcie ludzie bo mi tu teskno a wlosi mnie wykanczaja juz swoja nieslownoscia. Moj mail [email]
Witam wszystkich mieszkańców Wiecznego Miasta:)
Od 4 listopada ja również dołączę do tego grona. Miło byloby spotkac na obczyznie jakis sympatycznych rodaków, wybrac sie na jakas kawke albo winko.
Moj mail : [email]
Hej,tez mieszkam w Rzymie i chetnie gdzies wyskocze:)ale odzewu jakos nie widac;)wiec jak ktos ma konkretne propozycje to czekam na [email]
Ja też pozdrawiam z Rzymu!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia