allegro

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao a tutti, mam pytanie: czy we Włsozech jest cos takiego jak nasz serwis aukcyjny allegro?
ja znam www.ebay.it
o super:) dziekuje slicznie
Ebay jest wszędzie, jest międzynarodowy np.ebay.it, następnie ebay.de itd
We Włoszech są inne typu naszego allegro.Podaję ci nazwy:www.ASTAITALIA.it, www.prezzishock.it, www.ebid.it, www.bazarbay.it, www.jmmy.it.Pozdrawiam
czesc abslem. a kupowalas cos kiedys z ktoregos z tych serwisow? Mozesz ktorys z nich polecic? funkcjonuja sprawnie? Chcialabym czasem cos zamowic, ale szczerze mowiac jestem dosc nieufna co do kupowania przez internet, moze cos doradzisz?
Osobiścienie kupowałam, ale kupowali przyjaciele i znajomi, działają dość sprawnie.Moi znajomi zaufali,ja - tak sobie.Wolę iść sama na zakupy do sklepów.Naszemu allegro- ufam,bo kupowałam wiele razy.
Anca.smile..ja ci doradze bo po co masz marnowac ...kase ciezko zarobiona...posluchaj Allegro jest ok.ale musisz patrzec od kogo kupujesz wybieraj kontrahenta z duza iloscia pozytywnych komentarzy,gwiazdek,patrz czy sa komentarze negastywne,czytaj co jest napisane,chodzi o sens tych koment.jesli sa o wysylkach..to ostroznie.Lepiej zeby bylo jak najwiecej pozytywow
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia