co o mnie to przyczajam sie jak tygrys i czekam na obnizki,a potem skok na upatrzone wczesnej rzeczy.Ostanio zrobilam zapasik wod toalet./perfum. Kupilam Zegne/podobno Lepper tego uzywa/ ,Versace,Boss,Lancome.Ostatnie 3 mies tak zeszly na myszkowaniu.a to tu sklep sie likwidowal i zrobili sconto,potem gdzie indziej nowy otworzyli i byly znizki,a to wyprzedaz zapasow i tak ok 30 do 40 procent ceny zaoszczedzilam.Prezenty na Swieta juz sa,jestem tym typem co oferuje dobre perfumy,zawsze jest to dobra marka.Albo skorzany porfel.U brania...to tez najpierw chodzenie i obserwowanie.rozgladam sie blykawicznie,u mnie to sa sekundy i wiem ze to chce miec.Ide przespac sie z problemem czy napewno musze ta rzecz miec i ewentualnie wracam.Lubie outlety,cos markowego. Warto kupic jedna trwala dobra rzecz. Kolor:rozowy bialy ,nieb.czarny czerwony,zloty. Nie lubie chinskich rzeczy. Na szczescie obnizki sa dosc czesto we Wloszech ,kilka razy w roku.Lubie sklepy w centrum miasta,duze centra handlowe,przyzwyczjenie z Warszawy gdzie najfajniesza jest Arkadia/na obnizkach/! Moj gust to klasyczny i sportowy.czy gust sie zmienia,czy mi sie zmienil? Tak z super klasyki i wysokich obcasikow na wszystko to co sprawia wygode cialu i stopkom.Lenistwo? Mysle ze nie ,nie chce mi sie stroic dla Wlochow,nie oplaca sie.