Linie lotnicze

Temat przeniesiony do archwium.
Pomozcie mi proszę.
Chciałam zamówic bilety na samolot wloskich linii lotniczych ale mam problem.
na stronie www.volare.web próbowałam sprawdzic ile mniej wiecej beda kosztowac bilety, ale nie wiem co to znaczy TARIFFA WEB i TARIFFA FLEXIBLE . I nie mam pojecia jak to zrobic, by wpisac tylko przelot 2 dzieci bez dorosłego.
Pomozcie proszę.
och. zle napisalam strone ma byc ... www.volareweb.com
och. zle napisalam strone ma byc ... www.volareweb.com
Na stronie jest wszystko napisane. Jeśli zaznaczysz którąś taryfę, to po prawej stronie będziesz miała link do opisu tej taryfy.

Ile dzieci mają lat?
15 i 17 lat. Tylko właśnie mam problem, bo nie znam niektórych słów...
15 i 17 lat to lecą jak dorośli, czyli kupujesz bilet dla adulto.
Ale teraz patrzec na
TARIFFA WEB Adulto €91,00
TARIFFA FLEXIBLE Adulto €216,00
??
Nie wiem co mają oznaczac te taryfy
Zrób symulację zakupu, tzn wpisz datę lotu i jak ci wyskoczą opcje, to odhacz którąkolwiek taryfę, i bez klikania nigdzie indziej po prawej stronie ekranu będziesz miała link do opisu taryfy. Musisz kliknąć na nazwę taryfy po prawej stronie ekranu, i się wyświetli cały opis. Tam są wypisane warunki danej taryfy.
Acha. dziękuję Ci bardzo :)
a tak na marginesie to skad dokad chcesz dzieci poslac?moj narzeczony na agenzje turystyczna wiec moze ci znajdzie jakas dobra oferte :) oczywiscie za darmo hehe.ja ostatnio kupilam bardzo tanio bilet z ancony do monachium i potem do wawy, w dwie strony zaplacilam 180 e :D
Z Wrocławia do Mediolanu lub Bergamo i z powrotem w okresie ferii zimowych. Właśnie patrzyłam na loty i z volare są tanie ponoc ;/ ... Codziennie się zmieniają ceny...
faktycznie jedne z najtanszych ofert, ja kupywalam na stronie www.lastminute.com tam jest strasznie tanio czasem :) ale nie ma zadnych ofert na twoj lot :( wogole nic nie wyskakuje.ok powodzenia.pozdrawiam!!
wydaje mi się, że flessibile to taryfa, dla tych, którzy nie są jeszcze pewni daty, jest droższa bo wtedy datę wylotu można w każdej chwili zmienić, ja zawsze biorę tę normalną i tańszą...
Rośnie liczba skarg pasażerów na linie lotnicze http://www.finanse.wp.pl/POD,1,wid,9477185,wiadomosc.html?rfbawp=1197424553.646&ticaid=14fb3
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia