kupie prawko

Temat przeniesiony do archwium.
kupie prawo jazdy wloskie
Nie ma sprawy, 300 euro prześlij na konto:
88236[tel]

i czekaj na przesyłkę.:)
buuuhahahaha czytam to forum od pewnego czasu, śmieszniejszego wpisu tu jeszcze chyba nie widziałem :)
Prawo Jazdy się zdaje a nie kupuje.

genio 300 ojro, jakaś promocja? :D
Pewnie, że promocja, potem ceny będą szybować w górę.
biemdabljiu, na targu Różyckiego można było kupić nie tylko prawo jazdy :DDD
Chyba jesteś bardzo młodziutka skoro nie pamiętasz :)
geniu mamma mia co ty zrobiles ,zlodzieje ci teraz konto wyczyszcza ... Znany prezenter opublikował dane konta... i mu je wyczyścili

Prezenter popularnego programu telewizyjnego Top Gear Jeremy Clarkson stracił mnóstwo pieniędzy po tym jak opublikował w gazecie dane swojego konta. Zrobił to, aby udowodnić Brytyjczykom, że afera z zagubieniem przechowywanych na dyskach komputerowych danych 25 mln osób była rozdmuchana przez żądne sensacji media - podaje BBC.
Clarkson, który opublikował w gazecie "The Sun" numer konta oraz numer rozliczeniowy banku, utrzymywał, że ujawnienie tych danych jest najzupełniej bezpieczne. - Nie będziecie mogli zrobić nic poza wpłaceniem pieniędzy na moje konto. Niemożliwe, abyście mogli je wypłacać – przekonywał czytelników gazety.

Zdziwił się, kiedy dowiedział się, że jeden z czytelników wykorzystał numery i dokonał dużego przelewu z jego konta na rzecz organizacji charytatywnej. - Spojrzałem na wyciąg ze swojego banku i odkryłem, że ktoś ustanowił stały przelew z mojego konta na rzecz pewnej fundacji. No cóż, myliłem się i zostałem za to ukarany - cytuje gwiazdora BBC.

(BBC)
Nie wiem, jak to się mogło stać, ale rzeczywiście to bardzo dziwne. Przecież numery kont, na których z pewnością jest kupa kasy są do publicznego wglądu. Ciągle przecież słyszymy prośby o wpłaty w celach charytatywnych i innych.
Stokrotko, jako stary bankowiec zapewniam cie, ze nr konta, ktore podał Genio jest zdecydowanie na 100% bezpieczne :)
:D
Nie jestem dziewczynką ;)
A to że prawko można kupić to wiem, ale żeby pytać o to na forum???

Potem jeżdżą tacy po drogach i nawet to nie wie do czego jest kierunkowskaz.... Już nie mówię o zagrożeniu dla innych uczestników ruchu.
a od kiedy to konta maja takie dlugie numery? to 26 cyferek juz wyszlo z mody ? :P
a od kiedy to konta maja takie dlugie numery? to 26 cyferek juz wyszlo z mody ? :P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia