Mama z synkiem szukaja pomocy

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim, wlasnie bronie pracy na studiach i pragne wyjechac z synem do Wloch. Kto mi pomoze znalezc prace i jakies mieszkanie? Moze znalazlaby sie osoba, ktora poszukuje wspollokatora dla zminimalizowania kosztow wynajmu?
Gosia
+48 5[tel]
Trochę mało napisałaś o sobie aby liczyć na odzew forum. Jakiej pracy poszukujesz, gdzie, znasz język,co potrafisz, ile lat ma syn?
Rozwiń troszeczkę swoją wypowiedź.
Pozdrawiam
Marzena
marzenko ,przesledz jej poprzednie wpisy,tam troche jest o Gosi
http://www.wloski.ang.pl/Pomoc_samotnym_matkom_we_Wloszech_17549.html Bezpieczniak ale ponad rok temu zalozylas taki sam wpis..i nie wiem co teraz myslec
10 Gru 2006, 16:44 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
Mam takie pytanie, bo chcę wrócić do Włoch z synkiem 4 letnim i chciałam wiedzieć, czy we Włoszech istnieje jakakolwiek pomoc samotnym matkom z innego kraju, chodzi o pomoc w załatwieniu przedszkola i innej opieki dla dziecka, mieszkania...itp...Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje od Was.
Małgosia
P.S. [email] widze ze przez poltora roku to dziecko niewiele sie postarzalo..to jakas prowokacja..?,
gillena czy musisz wszystko komentować. Wiesz kogoś przypominasz tymi postami. Ale ze względu na zaistniałą sytuację jest to w 100% usprawiedliwione]
ok,spadam
mysmy sobie z Bezpieczniak / a propos fajny nick/ juz pogawedzily.Ona jest w porzo.Berzpieczniak.Mam nosa do ludzi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia