SAMOLOTY - OPOZNIENIA

Temat przeniesiony do archwium.
prosze o informacje osoby, ktore czesto lataja z mediolanu do katanii, czy czesto zdarzaja sie wam opoznienia lotow i przez to nie udaje wam sie poleciec drugim samolotem? ja mam leciec pierwszy raz do katanii, najpierw z krakowa do mediolanu ryanair potem windjetem ale boje sie ze nie dam rady w czasie a wiec wybiore wizzair do mediolanu i wieczorem windjet do katanii, ale problem pojawia sie w drodze powrotnej, gdy mam juz bilet z mediolanu malpensa o 14:55 do krakowa, a widze tylko jedna mozliwosc dostania sie na malpense z katanii, easyjetem, ktory przyleci na 12:10, i byloby ok, ale jesli bedzie mial opoznienie? strace lot!!!!! co ja mam robic? czy latacie czesto easyjetem z katanii?pomocyyy
aha i czy moze ktos z was wie czy z orio al serio jest jakis bezposredni przewoznik na milano linate? bo na stronce tylko pisza o przewozie na stacje centralna i nie ma zadnych informacji o kursach pomiedzy lotniskami...:-(
Z tego co ja wiem to z lotniska Orio al Serio nie ma bezposredniego polaczenia na Linate czyli czeka Cie przesiadka wlasnie na Stazione Centrale w Mediolanie. A co do samolotow i ich opoznien to nie ma na to reguly. Ja co prawda nie lecialam z Katanii do Mediolanu, ale z Mediolanu bodajze do Brukseli i wszystko bylo super punktualnie. Ale przeciez roznie bywa. Sprawdz sobie na wszelki wypadek co mozesz zrobic jesli nie zdazysz (inny samolot, hotel itp.) Niemniej jednak mysl pozytywnie, ze wszystko sie uda.. Pozdrawiam
dzieki ksalus, a wy zerkniecie jeszcze?
leciałam kilka razy easyjetem z milano, co prawda do palermo nie do katanii i z moich doświadczeń wynika że easyjet spóźnia sie bardzo często, żwłaszcza , jeśli są to loty późniejsze, to znaczy łapie spóźnienia w trakcie lotów rannych i potem kolejne to już tylko konsekwencja tych pierwszych, czyli jeśli jest to jeden z pierwszych lotów to może się okazać, że będzie w miarę punktualny, ale ja już parę razy czekałam i to kilka godzin i teraz wolę osobiście wziąć loy późniejszy i posiedzieć na lotnisku niż stracić drugi samolot
no to "swietnie" bo mam lot o 10 z katanii do mediolanu na 12 a z tamtad o 14:55 powiesze sie jak nie zdaze
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę