Catnia, erasmus

Temat przeniesiony do archwium.
poszukuje osoby która wyjeżdża w tym roku na erasmusa badz jakiś inny program , do Katani.Cały czas sie zastanawiam czy wogole tam pojechac.Prosze napiszcie, jak wygląda tam erasmus. Mam zamiar sie tam dobrze bawić, czy jest tam dużo młodych ludzi?Czy dużo się dzieje?Jak znalesc mieszkanie??Podaje swoje [gg] . dawajcie znać:)
Czesc
Ja co prawda nie byłam na Erazmusie w Katanii, ale byłam w Pizie. Było świetnie. Najlepszy okres mojego życia(mam nadzieję, że tylko do tej pory heh). Niektórzy się zastanawiają czy warto robić Erazmusa, bo to kosztuje i tez traci się czas. Ja jednak tak nie uważam. Nigdy nie zamieniłabym wyjazdu na imprezy w akademiku. Naprawdę świetnie się można bawić przebywając za granicą w towarzystwie międzynarodowym albo też tylko wloskim. Więc ja Tobie radzę, żebyś bez wahania jechała na Erazmusa gdziekolwiek;)
W Katanii byłam jako turysta i jest prześliczna tak jak też Sycylia! A masz jeszcze do wyboru jakieś inne miasta?
Pozdrawiam
Hej - ja się wybieram do Catanii na cały przyszły rok akademicki 2008/2009 - i mam już dosyć sporo informacji - z chęcią nawiąże kontakt 1367389 - Maciek - pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka