Horror we włoskim cyrku

Temat przeniesiony do archwium.
"Cyrk niewolników i okrucieństwa" - tak włoskie media informują we wtorek o odkryciu przez karabinierów na południu Włoch horroru, jaki miał miejsce w cyrku, którego właściciele prawdziwymi niewolnikami uczynili rodzinę Bułgarów.

W cyrku w Eboli koło Salerno 19-letnia dziewczyna zmuszana była do zanurzania się w przezroczystej wielkiej wannie z wodą pełną piranii. Za każdym razem, gdy przerażona Bułgarka próbowała wypłynąć na powierzchnię, była siłą wpychana na dno. Jej 16-letnia siostra musiała z kolei stać w akwarium z gadami i tarantulą.

Do niewolniczej pracy po 15-20 godzin dziennie zmuszano także rodziców dziewcząt. Zamiast wcześniej obiecanych 480 euro za tydzień dostawali tylko 100. Wszyscy mieszkali w straszliwych warunkach.

Podczas operacji uwalniania Bułgarów karabinierzy aresztowali trzech właścicieli makabrycznego cyrku.

Według prowadzących dochodzenie, w miejscu tym pracowało więcej osób z Europy Wschodniej, ale udało im się wcześniej stamtąd uciec.

Źródło informacji: PAP
nie wiem co powiedziec ,jak skomentowac,po prostu szok..odzywa sie krew po arabskich przodkach ? chec posiadania niewolnikow ?..w XXI wieku? to zapiera oddech w piersiach,slow brak
gaio, ale ty sobie zdajesz sprawe z tego, ze budujesz falszywy obraz Wlocha ?? czy robisz to celowo ? A bo to malo porabanych Polakow ?? I co ? I Ze niby prowokujesz tymi tekstami o arabach '???
Wez przestan, bo moja babacia to czyta i sobie wyobraza....
..mysle ze ma ciut racji,nie zaszkodzi wiedziec, ze i tam sie psychole trafiaja.Przepros twa Babcie ode mnie ,powiedz ze ja tak juz zaczelam na... Prima Aprilis :D
bylebys tak caly rok nie jechala
taki zarcik, phi
Temat przeniesiony do archwium.