PRACA

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich
Jestem we Wloszech od niedawna i potrzebuje zmienic prace.
Bardzo prosilabym o pomoc, jesli macie jakies wiesci na temat pracy obojetnie jakiej nie wymagajacej dobrej znajmosci jezyka wloskiego znam bardzo dobrze angielski prosze o kontakt na forum lub na emaila [email] region prowincji mediolanskiej
Bede wdzieczna jesli oszczedzicie mi uszcZypliwych uwag bo naprawde jestem w trudnej sytuacji.
a gdzie dokladnie mieszkasz?
bylo tu dosc sporo wpisow na ten temat i adresow intern.gdzie mozna szukac pracy legalnej by nie dac sie oszukac,przejrzyj dobrze forum,to sie nazywa wklad wlasny :D
mieszkam na polnocny zachod od mediolanu ok 40 km
dzieki za podpowiedz
no to masz szczescie dzieczwyno dobry rejon do znalezienia pracy..:D ja jestem w Dolomitach jak micos wpadnie woko to ci dam znac..ale tu tylko rolnictwo..wiesz owoce.. dniowka ok 60 eu wczoraj zagladnelam na forum hiszpanskie i tam przy owocach placa 80 eu,moze pojedziesz do Hiszpani?Tam sytuacja jest preżniejsza ekonomicznie!
dzieki bede wdzieczna musze zostac niestety jeszcze kilka miesiecy we Wloszech
ale powiedz gdzie dokladnie jestes bo ja tez mieszkam na polnoc od medilanu i czasami zdaza mi sie cos slyszec.
BUSTO A. naprawde jestem w ciezkiej sytuacji dziekuje za zainteresowanie
e...nie to troche daleko odemnie w moim zapzyjaznionym barze szukaja barmanki/kelnerki
a w jakich okolicach mieszkasz ?
ja mieszkam w Varedo to przy superstradzie milano-meda.inne miescowosci w okolicy to cesano-maderno,desio. nie wiem czy wiesz gdzie to jest
znalazlam na mapie a orientujesz sie ile trwa podroz z busto do Varedo ? Zapomnialam dodac ze moj wloski nie jest najlepszy
marchefka jesli bedziesz slyszala o pracy dlaosoby bez dobrego jezyka w twoim miescie lub okolicach prosze cie o kontakt na EMAIL [email] lub na forum Jestem tak zdesperowana ze nawet moge dojezdzac tyle kilometrow
napisalam do ciebie e-mail
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka