praca mediolan

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
szukam pracy w mediolanie przyjme wszystko jesli ktos bedzie wiedzial cos slyszal o pracy prosze o kontakt email [email] bede wdzieczna za wszelkie informacje
tu masz podane linki gdzie można szukać pracy:
http://www.wloski.ang.pl/Dla_naiwnych_ku_przestrodze_28037.html
Wyslalem ci email! Gaetano
dzieki za zainteresowanie odpisalam na emaila nie wiem czy doszedl
Tanusio z tego co pamiętam to miałeś dziewczynę z Warszawy czyli szukasz następnej?
Inf a dużo bierzesz za sztukę?:)))
genio kolega sie przechwala :
cześć Massimo, jestem Włochem, mieszkam w Polsce od dwóch lat, a w warszawie od półtora roku, tam pracuje, a teraz Wrocław, ale liczę na powrót do warszawy jak najszybszy, mam tam dziewczynę. Jesli chcesz zadzwonię do ciebie w tych dniach z biura, to porozmawiamy trochę, możesz do mnie napisać na adres Odezwij sie. Gaetano
Czepiacie sie chlopaka a on tylko chce pomoc!
hmm chlopaka...moze faceta bo nie wiem ile on ma lat :P
Brawo za spostrzegawczość Inf. Tak trzymaj.
luckygirl23, osobiście odradzam ci szukania pracy w ten sposób. Szukaj w agencjach lub poprzez osoby, ktore dobrze znasz.
Cinquantatre ma rację. Nie pisz też takich rzeczy, że bierzesz wszystko, jak leci. To nie jest argument dla żadnego uczciwego pracodawcy, za to możesz sobie zapchać skrzynkę odbiorczą.:)
wiem ale ja naprawde potrzebuje prace:{
http://www.pracawue.pl/index.php?poradnik=10&str=5
Urzad Pracy W Mediolanie Ulica: Viale Jenner 24a Miasto: Milano Kraj: Włochy www: www.provinciadimilano.it

Tu można się zarejestrować jako poszukujący pracy. Potrzebny jest paszport i codice fiscale oraz oczywiście minimum języka włoskiego. Obsługa dobra. Po zarejestrowaniu będziemy umówieni na spotkanie z doradcą zawodowym.
poetka tak mnie zastanawia co mógł robić z swoją dziewczyną:
Czesc, dopiero co zarezerwowalem lot do Marakeszu z moja dziewczyna od 1 do 4 listopada. Chcialem poprosic cie o informacje: Gdzie spac? Gdzie jesc? Chcialbym zrobic dwie wycieczki: Pustynia i Wodospady, czy jest to mozliwe w ciagu 2 dni wypozyczajac jeep? jesli mozesz odpowiedz mi na adres

Wielkie dzieki,

Gaetano
dzieki
luckygirl23 trzymaj się z daleka od tego Włocha. Szukaj legalnie pracy
teraz to mnie przestraszyles...
http://www.secondamano.it/iad
jesli bedzie ktos tak mily i zobaczyl w ogloszeniach cos dla mnie wiem ze duzo wymagam ale nie moge sie zbytni polapac to jest tylko moja prosba nie oczekuje ze ktos mi pomoze
ale ty malo gramotna jestes,a skad ja mam wiedziec co ty chczesz robic czy ty masz gdzie spac i jaki rodzaj pracy ci odpowiada.Znajdz sobie sam oglosdzenie jest ich tam ok 7 tys.Bo inaczej twa niechec do przegladania ogloszen i proponowanie forowiczom aby to oni ci szukali w ogloszeniach uznam ten post za podpuche trolla.Taka jest rzeczywistosc szczesliwa dziewczynko
masz racje sprobuje sama cos znalezc...
Prosisz i jednocześnie nie oczekujesz, że ktos ci pomoże. Zamieść swoją oferte i czekaj aż pracodawca przysle ci propozycje. Najpierw zdecyduj sie co chcesz robić. Nie oczekuj wiele, bo jak sama piszesz we wloskim nie jesteś mocna.
a czy ktos mi pomoze napisac po wlosku swoja oferte Wytarczy ze napisze jakiej pracy oczekuje? Czy mam napisac ile mam lat itd?
RAGAZZO/A

18/25enne, preferibilmente di colore o di pelle scura, libero/a impegni familiari, cercasi per piccoli lavori di pulizia domestica, in cambio vitto, alloggio, piu' stipendio da concordare Cell.333-6241414, T.[tel]
no na przyklad to! co to jest do cholery? czarnucha szukaja ?czy jakis zboczeniec lubi mlodziaki o ciemnej skorze?a ty szczesliwa panno jaki kolor skory masz?/pytam grzecznie bo swoich uwarunkowan nie przedstawilas ani nie masz/widze/ zamiaru napisac..np ja mam czas moglabym poszperac ale przedstaw cos o sobie napisz wiecej co chcesz robic,mowisz po wlosku/umieszc czytac?
LuckyGirl ty jestes gorzej niz naiwna! to jakas podpucha?do cholery co z toba?co ty UMIESZ robic ,jak szkole skonczylas?masz gdzie spac?po co bedziesz pisac ile masz lat?rece opadaja!Albo napisz, ze masz 23 lata i chodzisz zawsze w mini i wezmiesz kazda prace...Nie badz naiwna..
Popatrz na inne oferty, a bedziesz wiedziala jak sie pisze i jakie dane podać. Jak w pracy też "tak bedziesz sobie radzila", to czarno to widze.
kolor skory mam bardzo jasny...wlsoki podstawowy jak narazie chcialabym znalezc cos typu jak praca na zapleczu w restauracji praca ktora nie wymaga zbytnio umiejetnosci mowienia dobrze po wlosku
nie jestem naiwna przepraszam zapytalam sie tylko czy ktos slyszal o jakies pracy i tyle Wydaje mi sie ze to nie jest nic dziwnego rzecz nie moge stawiac usmieszkow bo mi sie cos z klawiatura stalo i dlatego czasem cos co pisze z usmiechem brzmi bardzo powaznie
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa