Pomocy, ratunkuuuuuu TIM mam ich dosc!

Temat przeniesiony do archwium.
pomocyyy ratunku, mam tima od 2 miesiecy i jestem teraz w Polsce i pomimo ze mam 0 na koncie, ale to nie ma nic do rzeczy, smsy od wszstkich otrzymuje ale natomiast w ogole nie mozna do mnie zadzwonic, probujac od razu odrzuca rozmowe, tak jakbym byla zajeta, albo miala wylaczony tel, nie mam poczty glosowej i zadnej blokady, ci z tima coglioni i nic nie wiedza, mowia ze moze powinnam zrobic ricarice ale to nie ma nic do rzeczy!!!pieniedzy nie mam od tygodnie dopiero, juz nie mam sil...
1. Czy przed wyjazdem z Włoch aktywowałaś roaming?
2. Pieniądze mają do rzeczy, bo jak masz puste konto to skąd mają Ci ściągnąć za rozmowy przychodzące? (jak jesteś za granicą za rozmowy przychodzące się płaci)
Ah, pisałaś, że smsy dostajesz.

Sorry a nie możesz kogoś poprosić żeby Ci naładował konto?
Ale sms-y chyba zawsz mozna dostawac, a na rozmowy trzeba miec kase. Mi za sms-y nigdy jeszcze nie pobrali, a za rozmowy przychodzace tak.
Jak ktos do ciebie dzwoni to placi tylko do Wloch ,a ty za reszte (czyli rozmowe miedzynarodowa ) gdzies z 1€ za minute .
no juz wiem, juz sie dawno domyslilam, ale fakt...dzis cos mi mozg nie za dobrze dziala...
Nie tylko tobie ;P
haha to ja miałam lepszą opcję - jak do mnie ktoś dzwonił to łączyło, ale po 5 sekundach automatycznie rozłączało. Niektórzy mogli pomyśleć, że to ja jak usłyszałam, kto dzwoni to rzucałam słuchawką.
dobre:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka