infostrada

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich!
Czy ktos z Was moze jest "szczesliwym" abonamentem infostrady, jesli tak to chcialbym wiedziec czy jest zadowolony z ich uslug? Ja od 3 tyg na moje nieszczescie wykupilem abonament libero adsl flat 24/24 8mb, przez te 3 tyg moze z dwa dni internet byl mozliwie szybki tzn dochodzil "nawet" do 2,8 mb reszte dni nie przekrczal nawet 500kbps a bywalo ze dochodzil do 40kbps,kontaktowalem sie chyba z 5 razy z assistenza tecnica placac oczywiscie za polaczenie 0,50E/1 min do dzis nie udzielono mi zadnej odpowiedzi ani nie wytlumaczono przyczyny powolnego dzialania internetu mowili zeby czekac bo maja problemy z siecia. Chcialbym znac zdanie innych uzytkownikow infostrady czy tez maja takie problemy czy to tylko ja mam takie szczescie !
Grazie!
Podnosze temat do gory bo jestem nim zainteresowana. Ciekawa jestem Waszych opinii. Chce zrezygnowac z Telecom, mam juz dosc. Co 2 miesiace place 90 euro (abonamaent + Alice),w tym rozmow mam na 2-3 euro, reszta oplaty dodatkowe.Intenet mam przez kilka godzin dziennie, choc powinien byc 24 godziny. Ciagle problemy z polaczeniem z internetem.
Znam oferte Infostrady ale chcialabym sie dowiedziec jak ksztaltuja sie rzeczywiste koszty, dodatkowe oplaty itp.
Czy mozna bez problemow dzwonic z kart telefonicznych np. do Polski ( tak jak w Telecom)?
nie warto ,to juz lepszy wind na karte,kolezanka w bloku zalozyla chcialam sie do niej podlaczyc abysmy placily na polowe ale u niej chodzil jeszcze gorzej jak u mnie ,za podlaczenia zaplacila prawie 150 euro a muwili ze gratis,tylko ze nie wszystko gratis,rachunki placi 60 euro co 2 miesiace,
Ja tez chcialabym w przyszlosci zrezygnowac z Telecomu, ale musze byc pewna, ze nie bede zalowac. Na razie nie zmieniam.
Place 75 euro co 2 miesiace: praktycznie tylko abonament i alice 7 mega. Moze masz w tych 90 euro jakies kraniki dywaniki: np. dzwonki, uslugi, wynajem telefonu. Jesli rozmow jest 2-3 euro, to nie moze byc razem 90. Jest tam jeszcze IVA, wiec sprawdz dobrze. Co do dodatkowych oplat, zlikwidowalam wszystko. Wiele osob placi latami za telefon majac nadziej, ze jak sie zepsuje, to naprawia gratis. Za te pieniadze mozna kupic nowy w razie czego.
Co do infostrady, mialam przed laty, ale tylko do rozmow.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia