QUIZ NA PRAWO JAZDY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich.Mam pytanko czy ktos z was zdawal nowy quiz na prawo jazdy???
Ja wlasnie chodze na kurs i gdzies za 2-3 tyg bede miec egzamin,quiz.w jaki sposob sie przygotowywaliscie ,jesli ktos juz pisal,jakies konkretne podreczniki.pozdrwiam
Czesc! Akurat tak sie zlozylo, ze pracuje w Autoscuola..sprawdze dla Ciebie jutro z jakiego wydawnictwa mamy ksiazki..najlepszy jest podrecznik QUIZ, ktory zawiera wszystkie testy jakie moga sie pojawic na tescie. Jednak zawsze polecam, aby skorzystac z testow komputerowych. Pozdrawiam i powodzenia, Karina
hej.milo ze odpisalas.ksiazke ''quiz''bede miec na dniach,ale milo gdybys mi napisala z jakiego wydawnictwa(mozliwe ze te quizy sa rozne)a testy komputerowe juz robie.dziekuje
Czesc! Oto tytuly kiazek:
I QUIZ A SCHEDE, NUOVI QUIZ MINISTERIALI- SCHEDE FAC-SIMILE ESAME, WYDAWNICTWO ESSEBI ITALIA-MILANO;
Le patenti A e B - Dott. Luciana Bottoli, Dott. Ing.stefano Bottoli, Wyd.Essebi Italia-Milano.
Pozdrawiam i zycze powodzenia!Karina
O dzieki sliczne.a ty zdawalas moze ten quiz??? na egzaminie sa te same pytania co w ksiazce???nauka idzie mi coraz lepiej,powoli dochodze do perfekcji:),w quizie(w programie komputerowym)nadal robie bledy,nie moge przekroczyc tych 4 bledow jak sie nie myle,a ja ciagle robie 5:\ jak na zlosc...dziekuje Ci jeszcze raz.pozdrawiam
Hej!ja tez niedlugo zdaje egzamin,na poczatku uczylam sie na testach komputerowych,ale jak sie dowiedzialam,ze egzamin nie jest na komputerze,zaczelam uczyc sie z "il libro dei quiz".Zycze powodzenia,pozdrawiam;)
Hej! Nie ma za co dziekowac;-). Ja tego testu ne zdawalam, poniewaz prawo jazdy zrobilam w Polsce. Jednakze w autoszkole, gdzie pracuje, prawo jazdy juz odebralo kilkunastu Polakow..zdali egazminy wszyscy bez poprawek. wszystko zalezy od ciebie.Niestety musisz jak najwiecej pracowac na testach komputerowych. Wiem, nie jest latwo, niestety egzaminu nie mozna zdawac w jez.polskim. Agielski, arabski, niemiecki itd tak.; w polskim niestety nie..w kazdym badz razie powodzenia i glowa do gory! Karina
wlasnie mam prawo jazdy od miesiaca.Co prawda zdawalam quiz "pisany" a nie na komputerze prawie to samo,a raczej za komputerowy placi sie wiecej.Mieszkam niedaleko RAVENNA i tylko tam sa komputerowe.Co prawda za 1 podejsciem mialam 5 bledòw na 4 ale 2 podejscie tylko 2.Ach,po oblanym trzeba czekac 1 miesiac.Ale najwazniejsze to:BYC SPOKOJNYM I OPANOWANYM I CZYTAC PO 10 RAZY PYTANIE I ODPOWIEDZ BO KIEDY POSTAWISZ KRZYZYK W ZLYM MIEJSCU...MAM NADZIEJE,ZE BEDZIE TEZ WERSJA PO POLSKU...(sa inne jezyki ...wiec dlaczego nie polski????????????) POPWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jak jest z jazda samochodem? (egzaminem praktycznym)
jest latwiej zdac niz w Polsce?
Zalezy gdzie sie zdaje tzn. w jakim miescie.Ja mieszkam w Lugo di Romagna i na egzaminie spoko.To,czego ucza Cie na jezdzie (po miescie, ronda, parkowanie, cofanie, nawròcenie ((?)) po wlosku inversione a U.Ale powiem szczerze,ze zalezy od egzaminatora.Na moim egzaminie byla kobieta ok i na 8 osòb wszyscy dostali prawo jazdy!!!!Glowa do gòry!Tu jest chyba latwiej.Moja szwagierka w Polsce zdawala 2 miesiace temu i za pierwszym razem z jazdy ja oblali...zreszta slyszalam od wielu Polakòw,ze w Polsce jest duzo trudniej....A za 30 min. jazdy placilam 17 e.
Ja robilam 3 lata temu kurs w Polsce ale oblalam 2 razy na placu :( a potem nie zdazylam juz dalej zdawac bo wyprowadzilam sie do Wloch i tak te moje prawo jazdy wisi nade mna..

wiec predzej czy pozniej bede musiala sie za to zabrac..
Mi nauka idzie coraz lepiej.ostatnie quizy ktore robilam to max 4 bledy:)yupi
jesli chodzi o jazde to z tym nie mam raczej problemow.jezdze prawie codziennie(na przerwie w pracy)razem z moim chlopakiem.pytalam w szkole kiedy nauka praktyczna a oni tacy zdziwieni,ze niby tak szybko ,a nie dopiero po quizie...no to mowie tej pani ze chyba praktyka wazniejsza od teorii...eh dziwni ludzie
a co tu sie dziwic ... to, ze do teorii nie przykladaja uwagi to na drogach widac... kogo by tam obchodzily jakies przepisy ruchu drogowego, phi
ja zaczelam jazde po 2 miesiacach teorii ale przed egzaminem pisemnym quiz .Nie wiem dlaczego Tobie tak powiedzieli ale zacznij jazdy z instruktorem.Ja tez jezdzilam z moim mezem ale to nie to samo czego uczy Cie instruktor.Fakt,ze wlosi jezdza zle , nie wlaczaja kierunkowskazòw itp.Mnie tez cos bierze jak przede mna jakis balwan ( tez rodzaju zenskiego ) nie wlaczy kierunkowskazu...
zapomnialabym o najwazniejszym ! Jesli jezdzisz z kims samochodem ( musi (( ta osoba obok Ciebie )) miec prawo od przynajmniej 10 lat ) przyklej sobie P i zabieraj ze soba " foglio rosa " to tak na wszelki wypadek jesli ktos Cie zatrzyma...
wiem wiem,ale i tak dzieki :)
Czesc,zdalam egzamin na prawko w lutym tego roku i bardzo duzo pomogly mi quizy na www.esamediteoria.com.Sa naprawde pomocne,pokazuja ile mialas bledow...tak wiec glowa do gory i do nauki:)))
Zdalam:) za pierwszym razem:)pozdrawiam wszytskich i zycze powodzenia tym ktorzy maja egzamin przed soba.
Czesc Karina!

czy mogłabys mi napisac ile kosztuje kurs prawa jazdy w Italii? ja po raz kolejny przygotowuje sie do niego tu w Polsce, bo mnie wszyscy moi znajomi z Włoch starszą, że tam to kosztuje moooolto...
A czy tak jest naprawdę?
Będę wdzięczna za info - pozdrawiam
sorki ze pytam , a moze ty zalatwisz prawko oczywiscie zaplace
mam pytanko.jezdzilem tylko automatem,mozna zdawac na automatach we wloszech i czy mozna po polsku. jestem z okolic mediolanu.....dzieki za podpowiedzi.
z automatyczna skrzynia biegow???zartujesz prawda??egzamin po polsku to chyba nie.pozdr
egzamin po polsku to NA PEWNO nie!We Wloszech mozna zdawac po wlosku(zrozumiale;),arabsku,chinsku,francusku,angielsku,rosyjsku,hiszpansku i niemiecku.Mi sie niedawno udalo we wloskiej wersji;)pzdr
Hej, mam pytanie.Dysponuje ksiazka z quizami z 2004.Czy one nadal sa aktualne i czy moge sie z nich przygotowywac do egzaminu?
Z gory serdecznie dziekuje za odpowiedz!
czy quizy t 2004 sa nadal aktualne?Mozna sie z nich przygotowywac?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia