Hejka:)
Jeśli chodzi o prace w Rimini, to nie martw się, napewno coś znajdziesz, wiem..bo w tamtym roku pojechałam do pracy przez pośrednika ale... praca w hotelu to masakra, po 13 h dziennie za 1200 euro to nawet sie nie opłaca..czysty wyzyskm i nie można było tego wytrzymać, nie zdawałam sobie wcześniej sprawy jak to jest pracować 13 h, jeszcze jako cameriera do sala- która oczywiście robi wszystko. No więc szybko zrezygnowałam z tej pracy i właściwie chodziłam, i sama szukałam,pytałam w hotelach, i naprawde praca była- chcieli mnie chętnie przyjąć, jeszcze jak słyszeli ,że mówię po angielsku i dobrze po niemiecku( jest tam troche Niemców w sezonie) no ale co z tego.. jak wszedzie prawie była taka ciężka praca, tyle godzin.. No więc ja się z tamtąd zabrałam i znalazłam pracę gdzie indziej, w barze- stacji, też za dobrą kasę, a normalna praca 8 h- też w nadmorskiej miejscowości także połączyłam pracę z wakacjami, w tym roku też planuje wyjazd bo fajnie można zarobić a do tego mieć fajne wakacje;) I nie przejmuj się tym ,że sezon już się zaczął.. i tak jak się zakręcisz to coś znajdziesz ale szerze nie polecam pracy w hotelach Pozdrawiam