Witam.
Znalazłem sie na tym forum bo jestem młodym osiemnastoletnim chłopakiem który szuka pracy we Włoszech. Szukałem na różne sposoby ale nie dało to skutków, proszę o pomoc konkretnej osoby która zna język dobrze i jest w stanie wygrzebać takie informacje z sieci, mniej więcej znam język ale nie wystarczająco żeby samodzielnie znaleźć, rok temu pracowałem w firmie zajmującej sie drogami dojazdowymi, podjazdami, parkingami.
Moje główne zainteresowania to motoryzacja, sport, lubię psy rasowe szczególnie te uważne za groźne. Za rok kończę szkołę techniczną o profilu Informatycznym.
Bardzo by mi odpowiadała i satysfakcjonowała praca w formie pomocy domowej u osoby kalekiej. Mógł bym zadbać o czystość w mieszkaniu, utrzymywać porządek w ogrodzie i wykonywać prace typowo męskie, jedynie nie byłbym w stanie przygotowywać obiadów i tym podobnych (nie posiadam talentu kulinarnego). Okres na jaki mogę wyjechać to 4 miesiące od końca czerwca no i tak powrócić gdzieś pod koniec października.
Poluje też na prace typu kuriera motocyklowego gdzie firma zapewnia sprzęt do przemieszczania sie.
Chciał bym najpierw obie prace znaleźć a potem pogodzić ze sobą powiedzmy że rano kurier (praca nie powinna zająć całego dnia), a po południu obowiązki związane z pomocą domową. a i dobrze by było żeby wszystko w jednym mieście załatwić. Zarobki minimalne by mi wystarczyły na poziomie 1000Euro na miesiąc.
Ewentualnie jakaś dobrze płatna praca na Sycylii, Calabrii (gdzieś w mafii Wesoly ) mile widziane zakwaterowanko i jedzonko. Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc będzie bardzo wdzięczy i pomogę w miare moich możliwości w drodze rewanżu. Pozdrawiam i proszę o ewentualne namiary.
mój mail [email]