Młody, odpowiedzialny szkuka pomocy w znalezieniu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.
Znalazłem sie na tym forum bo jestem młodym osiemnastoletnim chłopakiem który szuka pracy we Włoszech. Szukałem na różne sposoby ale nie dało to skutków, proszę o pomoc konkretnej osoby która zna język dobrze i jest w stanie wygrzebać takie informacje z sieci, mniej więcej znam język ale nie wystarczająco żeby samodzielnie znaleźć, rok temu pracowałem w firmie zajmującej sie drogami dojazdowymi, podjazdami, parkingami.
Moje główne zainteresowania to motoryzacja, sport, lubię psy rasowe szczególnie te uważne za groźne. Za rok kończę szkołę techniczną o profilu Informatycznym.
Bardzo by mi odpowiadała i satysfakcjonowała praca w formie pomocy domowej u osoby kalekiej. Mógł bym zadbać o czystość w mieszkaniu, utrzymywać porządek w ogrodzie i wykonywać prace typowo męskie, jedynie nie byłbym w stanie przygotowywać obiadów i tym podobnych (nie posiadam talentu kulinarnego). Okres na jaki mogę wyjechać to 4 miesiące od końca czerwca no i tak powrócić gdzieś pod koniec października.
Poluje też na prace typu kuriera motocyklowego gdzie firma zapewnia sprzęt do przemieszczania sie.
Chciał bym najpierw obie prace znaleźć a potem pogodzić ze sobą powiedzmy że rano kurier (praca nie powinna zająć całego dnia), a po południu obowiązki związane z pomocą domową. a i dobrze by było żeby wszystko w jednym mieście załatwić. Zarobki minimalne by mi wystarczyły na poziomie 1000Euro na miesiąc.
Ewentualnie jakaś dobrze płatna praca na Sycylii, Calabrii (gdzieś w mafii Wesoly ) mile widziane zakwaterowanko i jedzonko. Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc będzie bardzo wdzięczy i pomogę w miare moich możliwości w drodze rewanżu. Pozdrawiam i proszę o ewentualne namiary.
mój mail [email]
To nie jest forum od szukania pracy
a "od czego" jest ??
Od czego jest, to cholera wie, ale za to lista tego, od czego nie jest, długaśna, oj długaśna.
Jeszcze 5-6 minut i fik....po twoim ogłoszeniu chłopie. Tryby machiny ruszyły już dawno, nawet o tym nie wiesz.:)) Już cię podkablowali, praktycznie już cię nie ma.:)
No, szczęściarzu, minęła przerwa techniczna o północy a twój wątek dalej jest. Jak masz takiego farta, to może i z pracą ci się uda, powodzenia.:)
chlopcze ja Ci pomoc moge ale na polnocy ;) napisz czy jestes zainteresowany :D "wygladasz" mi na "normalnego" nie piszesz jakiego jestes herbu, czy na flecie grasz, wiec mam ochote ci pomoc dobry czlowieku ;)
Jak najbardziej jestem zainteresowany każdą ofertą :) dzięki za chęci pomocy i za dobrego człowieka. :D jeżeli można to przez maile porozmawiajmy co i jak [email]
I jak nie znajdzie sie nic dla osiemnastolatka... ):
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka