STYLISTKA PAZNOKCI

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
CIAO MAM PYTANIE POSZUKUJE PRACY W MEDIOLANIE ALBO OKOLICE MEDIOLANU JAKO STLISTKA PAZNOKCI GDZIE MOGE SZUKAC TAKICH OFERT PROSZE POMOZCIE??????
..raczej ..na piechote...duze miasta maja to do siebie..ze pracy fizycznej szuka sie uzywajac..nóg i koniec jezyka za przewodnika..najchetniej przyjmuja taką ktora ma juz wypracowanych swoich klientow i sciagnie ich za sobą..
A W INTERNECIE NIE MA OFERT PRACY???????A CZY JEST WOGOLE SZANSA ZEBY ZNALEZC PRACE W TYM ZAWODZIE ???
W internecie raczej nie znajdziesz. Poklikalam, ale oferty nie wyskakuja. To raczej praca na walsny rahunek albo jak mowi gaia: masz klientki i sciagasz je komus do centro estettico albo centro benessere.
mialam tu w Itali znajomego..ubzdural sobie zebym ja muz nalzal prace winternecie..piekarza..rok czsu dawlam ogloszenia w sieci ,na cale Wlochy...lokalna prasa..wszytko..i nic..a tlumaczylam matolowi,ze praca piekarza to nie jest siedzenie przed komputerem,/co najwyzej synek szefa siedzi na kompie..ale nieszuka ojcu pracownikow .a gra sobie w gierki.. /szef piekarni ..zarzadza piekarnia nie ma czasu szukac pracownikow w sieci..skoro jest 10 procent.bezroboocie to ludzie sami przychodza do piekarni i pytaja o prace../dalam mu nawet ksizke telef..szukaj dzwon..wszystko na prozno ,byl to czlowiek liczacy ze ktos mu na piekne oczy cos zaltawi i pod nos podsunie.. /uzywają nog do szukania pracy..ze swej strony moge ci polecic ksiazke telefoniczna z Medilanu..powydzwaniaj sobie do manicurzystek..i ty popracuj..glowa i rekoma kartkujac ksiazke tel.. ..nie licz z ktos ci cos gotowego podsunie w zyciu..sama sie poswiecilam/chcialam pomoc ci i szukalam w sieci dla ciebie ..ale tylko fryzjerek potrzebuja...i to nawet hurtowo... hehe..pozdro :D
dzieki bardzo za pomoc???????? myslalalam czy np nie jezdzic do klientow ale nie wiem juz sama co lepiej wybrac
dyplom kosmetyczki i fryzjerki to jej rece wiec musisz chodzić od zakładu do zakładu i pokazywac co i jak umiesz(w Polsce i innych krajach jest podobnie). Mozesz tez sama robic zabiegi w domach klientów ale musisz sama ich sobie poszukac:dawaj ogłoszenia,ulotki,wizytówki,załóz stronke na której zamiesć swoje dzieła(jedna z fioletowych forumowiczek taka ma,ma chyba nick Kama czy cos podobnego). Na fiolecie sa fora o kosmetyczkach i fryzjerkach,poszukaj w wyszukiwarce
www.Pracodawca.com/Wlochy
A NP JAK JAK BYM ROBILA PAZNOKCIE U SIEBIE W MIESZKANIU TO MOZNA TAK CZY RACZEJ NIE??????????
malutka udaj ty sie do Centro per l'Impiego w Lodi lub Milano i porozmawiaj...bo wielka naiwnoscia bije od ciebie...i jeszcze ktos gotow cie wykorzystac niecnie...ty szukasz pracy..a wiesz ile ludzi chodzi i chce dawac pieniadze za zalatwienie pracy...przykro mi ale tu na forum nikt ci nie wlozy w reke pracy.. muszisz sam cos dac z siebie,wiecej przedsieborczosci i pomyslow w szukaniu ..napewno znajdziesz..ale nie tu na fiolecie...poszukaj w google http://www.catapulta.it/offerte-lavoro/MI/Personale_generico_P/ADDETTO_A_PULIZIE_OS-5192740.html
malutka zadzwon tu i zadaj to pytanie mysle ,ze ci ta osoba udzieli informacji /http://milano.kijiji.it/c-Servizi-Estetica-estetista-a-domicilio-milano-W0QQAdIdZ7[tel]contattatemi al 34[tel]o a [email] tu zadzwon napisz..Nails4Life è in Via Dei Martinitt 3,MILANO
Per informazioni sui corsi di formazione: tel [tel]o scrivere a [email] http://www.acceleriamo.com/azienda/milano/nails-studio-16437.asp albo ta studentka ci cos objasni [email] Czy ty znasz wloski?
tu masz oferty pracy do paznokci http://lavoro.trovit.it/lavoro/unghie-milano http://www.paginegialle.it/bbnails
Ile sie placi za takie paznokcie robione w Mediolanie? Dla informacji w malej miejsowosci na poludniu 30 euro.
ile sie placi..pytasz..o duzooo,wysoka cene...taką jak tu http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67738,5647833,Emigranci_juz_%20nie_oszczedzaja___chca_sie_pokazac.html..placi sie 'kulawą opinią'.... tez jestem 'za',ze ladniejsze sa naturalne slowianskie paznokcie niz sztuczne dlugie tipsy ,w typie slodkiej idotki...??..? kicz. kicz i jeszcze raz kicz i wiocha w jednym od tego sie zaczyna..zrobie sobie tpisy...trzepot rzęs..a jak juz bedę miala wiecej kasy..trzepot rzęs..to zafunduje sobie cycki z silikonu...trzepot rzęs..i odsysanie tluszczu plus makijaz permanentny...podwojny trzepocik rzęs....Zawsze widzac taką z tipsami..wiem dobrze co jej sie marzy..o takie przyziemne...rzeczy...byc jak velina z wloskiej TV ...buuuuu zupelny brak ambicji..widzi sie od razu w ..tipsach...niestety..
Wystarczylo wpisac kwote albo dac porzadnego linka.
JA JESTEM NA ETAPIE NAUKI WLOSKIEGO
jedno jest pewne nie mozesz nieleganie zarabiac pieniedzy na stylizowaniu paznokci w domu,to nonsens ,nabawisz sie klopotow..tylko to chcialam ci dac do zrozumienia..wiesz ..gruba ryba szybko nie wpadnie a malej rybki zawsze sie czepia..:D
WIEM DLATEGO CHCE SIE NAUCZYVC WLOSKIEGO ,I MOZE UDA MI SIE ZNALEZC PRACE ,JA NARAZIE JESTEM W POLSCE BO CHCE OBRONIC PRACE MAGISTERSKA I CHCE JECHAC BO MOJ MAZ JEST WE WLOSZECH I DLATEGO CHCE PRZYJECHAC
wspaniale..wierze , ze choc ciut cut ci pomoglam:D
A ja chyba zaryzykuje, spróbuje swoich sił w "biznesie paznokciowym" majac tylko nadzieje, że nie nabawię się problemów. Zamierzam dojeżdżać do klientek. Wlasnie jestem w trakcie projektowania ulotki,w zasadzie koncze... mam tylko problem z jej treścią w jezyku włoskim...
Czy któraś z was mogłaby skorygować błędy i dodac uwagi?
Z góry dzięki!

LE MANI SONO IL NOSTRO BIGLIETTO DA VISITA!INIZIAMO A PRENDERCENE CURA

RICOSTRUZIONE UNGHIE GEL
PROFESSIONALE ;-)

- Ricostruzione unghie con tip 0 €
- Ricostruzione unghie con tip + french 0 €
- Ricostruzione unghie con cartina 0 €
- Ricostruzione unghie con cartina + french 0 €
- Gel fisso (tzn zel na samej plytce paznokcia... 0 €
(czy tak to moge ująć?)
- Gel fisso + french 0 €
- French fisso piedi 0 €

Decorazioni, smalti, strass... compresi nel prezzo!
Per scegliere : tantissimi colori glitterati ,fiori secchi, pagliuzze, decori a mano,applicazioni di strass, stickers e tanto altro ancora

Catalogo dei disegni e modelli per la selezione
(Swarowsky; logo:Dior,D&G,Channel; tu chcialam dodać,że trudniejsze, czasochlonne wzory platne ekstra!ale nie wiem jak to powiedziec...

Prodotti di altissima qualità che non rovinano l'unghia nè ingialliscono. Contattatemi per qualsiasi necessità o domanda!
...imie i nr telefonu
Może przejdź się do jakiegokolwiek salonu, w którym robią paznokcie i poproś o cennik, który następnie skoryguje ewentualne błędy;)
Ok ale jak widzisz staram sie w to włożyć trochę własnej inwencji twórczej... proste cenniki dostępne sa również w internecie,zależy mi na informacjach ktore podałam wyżej... tylko bez rażących błędow! ;-)
Ps. Ale dzieki za sugestie :-)
ja probuje juz od pol roku i ciezko troszke w mojej miescince ktora ja nazywam- campania(prov.Frosinone)
...ja spróbuje w Pompei prov. di Napoli
Ciao:))) od niedawna mieszkam we Wloszech dokladnie w Torino :))) Chetnie zajme sie pazurkami jesli macie ochote :))) moge rowniez przedluzyc wlosy itd:)))
Moglabys podac swojego maila lub nr GG? Jestem zainteresowana:)
CIAO:)))) bardzo sie ciesze ,moj nr [gg]
CIAOOO!!! to moze ktos w okolicach Frosinone chce miec piekne paznokietki-rowniez oferuje swoje uslugi kosmetyczne
CIAO:)))))))))))) Dla zainteresowanych w Torino zrobieniem wloskow lub paznokci podaje jeszcze swojego maila [email] Pozdrawiam
A moze ktos jest z Bolonii kto robi paznokietki? Moje gg 1[tel]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka