Window Messenger - ktoś potrafi z tego korzystać?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie. Czy aby pisać z kimś w Windows Messenger trzeba mieć czyjś nick czy można w jakiś sposób wyszukać osobę? Jeśli tak to jak to zrobić?
trzeba miec chyba nick. moj szwagier uzywa tego programu.
zeby wejsc trzeba byc zarejestrowanym. wpisuje sie maila i haslo.
Ahaa, no szkoda. Ale bardzo dziękuję. Teraz przynajmiej wiem;)
to znaczy ja mam ten progaram i jestem zarejestrowana ale nie wiem czy mozna tam wyszukiwac inne osoby.
Nie ma sprawy. jak bedziesz potrzebowala jakis tlumaczen czy wyjasnien to zapraszam na nowe forum na gazecie wyborzej: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=74741
Dziekuje;) A mam jeszcze pytanie. Niedługo zaczne uczyć się jezyka włoskiego. Duzo osob mowi ze to bardzo latwy jezyk, a jak Ty sadzisz? Ile Tobie miej wiecej zajela nauka?
Ja bym okreslila, ze to jezyk sredniej trudnosci. Poczatki sa latwe ale pozniej im dalej w gaszcz tym moze sie wydawac trudniejszy bo sa i nowsze zagadnienia i zwroty. Ja sie uczylam najpierw w liceum skad wynioslam podstawy. potem 2 lata na studiach w polsce i pozniej juz we Wloszech na studiach.
uważam ze jeśli ktoś ma biegle opanowana obsługę PC to SO(system op.:windows,linux,mc) może być nawet po chińsku.jeśli chodzi o messenger to działa tak jak inne programy typu komunikator.pozdr
W msn, aby moc z kimkolwiek rozmawiać musisz mieć e-mail tej osoby i ta osoba również w usłudze windows msn musi być zarejestrowana ( na ten właśnie e-mail). Nie możesz "tak sobie" wyszukać kontaktów jak np na skypie.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego