studia w Trento

Temat przeniesiony do archwium.
Witam , mam pytanko czy ktoś studiował w Trento ? Chciałabym kontynuować po studiach licencjackich naukę we Włoszech i zastanawiam się nad wyborem uczelni we Włoszech.
skorzystaj z wyszukiwarki to ten kwadracik po prawej stronie/zapewniem ze nie gryzie!/ bylo juz sporo tematow w tym zakresie
jacy Wy tu mądrzy jesteście ... a może wolałam coś świeżego !
nawet przejrzałam dokładniej i nie znalazłam interesujących mnie informacji ..
no zloz skarge do admina na brak swiezych i interesujacych informacji :D
po co skargi? może mi ktoś odpisze , a jak nie to przeżyje , po co od razu sarkazm i ironia? chyba siedzisz tu non stop
no chyba ci nie przyszlo na mysl rozliczac mnie z mojego prywatnego czasu byloby to z twej strony faux pas
Albo jakie inne Schadenfreude.:))
Tudzież pieskość ogrodnicza.
ale czuć ,że jest tu parę osób co się czują jakby byli tu 'szefami' wszędzie się wcinacie, ja zadałam pytanie , a Ty od razu z ironią ,ze powinnam przejrzeć wpisy na forum , wiem doskonale ,że takie tutaj są ...
ale szkoda słów ..i pisania i tak pewnie coś napiszesz , bo musisz mieć ostatnie słowo , hahah
jak to "czuc"?...ja nic nie czuje..ty cos czujesz geniu..?..w koncu to ty moja droga masz obiekcje ,ze nie ma swiezyzny..a teraz ze cos "czuc"..to nie moje forum ,nie do mnie pretensje..jest admin ,jak sa watpliwosci ,ze cos nie tak, to prosze bardzo spokojnie z nim porozmawiac..ja nic nie wiem..ja tu nawet nie sprzatam...:D..pelnia idzie, mowie o tym od kilku dni..ach jacy ci ludzie nerwowi uffff..Pelnia ksiezyca...spokojnie spokojnie byle do jutra...:D
Temat przeniesiony do archwium.