dokumenty

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM WSZYSTKICH!!MA TAKIE PYTANIE,CO WIECIE NA TEMAT NOWYCH PRZEPISOW DOTYCZOCYCH POLAKOW W ITALI,BYLAM W PIOTEK W COMUNIE I PRZEZ PRZYPADEK SIE DOWIEDZILAM ZE JEZELI SIE CHCEMY ZAMELDOWAC NA TERENIE WŁOCH ,TO POTRZEBNY JEST NAM TYLKO KONTRAKT NA MIESZKANIE I LIBRETTO,ZAPYTALM A OD KIEDY TO TAKIE ZMIANY??A PNI Z OKIENKA MOWI OD SIERPNIA NASTOPILA ZMIANA PRZEPISOW!ORAZ MOZEMY NIE MAJOC MELDUNKU ,PRACY ,MIEC LEKARZA NA OKRES 6 MIESIECY.TAK MIE POUCZYLA PANI Z COMUNY,A WY CO WIECIE NA TEMAT TYCH PRZEPISOW??POZDRAWIAM!!
z boku jest wyszukiwarka/na prawo.. kwadracik../to wszystko juz bylo na forum ,zajrzyj sam ,nie ma sensu powielac wpisow
Roberta a dlaczego ty tej pani z Comune nie wierzysz?..zawsze mozesz jeszcze z innym panem z Comune porozmawiac..panem kierownikiem,panem przelozonym tej pani z comune, jesli np.wolisz sie upewnic..podejrzewasz serio ze cos jest 'na rzeczy'?
troszke dziwne mi sie to wydalo,bo jescze w czerwcu wolali mase dokumentow.kontrakt o prace ,mieszkanie a tu nagle taka zmiana przepisow.
Żadne przepisy nie uległy zmianie.
To pani z comune ulegla zmianie ;)
Lub, co gorsza, cala gmina. Samowolka. ;)
ehehe ;)
WITAM PONOWNIE WSZYSTKICH!!BYLAM JESCZE RAZ W COMUNIE,NAMECZYLAM SIE TROSZKE ,ZEBY WYJASNIC TEJ PANI OCO MI CHODZI,MOGLABYM PISAC I PISAC!!POWIEM WAM TYLKO KONCOWE ZDANIE URZEDNICZKI!!TO JA NIE WIEM .MYSLALAM ZE JAK POLSKA JEST W UNI TO WAS OBOWIOZUJO PRZEPISY JAK WLOCHOW,JAKI ZAMIESZANIE WPROWADZILA TA UNIA EUROPEJSKA!!!MOZNA SIE NAPRAWDE POSMIAC Z TYCH URZEDNIKOW WLOSKICH,POZDRAWIAM !!
"To ja nie wiem"? :-D No ale w końcu co, jaki finał rozmowy? Złożyłaś papiery?
final rozmowy taki,ze papiery nie zlozone,bo brak kontraktu o prace,moze po nowym roku,narobila BABA zamieszania i nic pozatym.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia