Pomysly na RZYMSKI weekend?

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie,
pracuje wlasnie nad ciekawymi pobytami na Sycylii i w Rzymie. To pierwsze mamy juz zrobione teraz pora na Rzym, ale co tu oryginalnego wymyslic skoro wszystko juz bylo?

Mam kilka punktow zaczeniepienia ale na razie o nich nie napisze zeby nie sugerowac... moze Wy wpadniecie na cos bardziej oryginalnego? Chodzi o pobyty oparte na szczegolnych doswiadczeniach i tak na przyklad dla Sycylii byłoby to:
- pescaturismo
- sapori della cucina siciliana (corso di cucina siciliana + raccolto delle verdure/frutta etc)
- trekking tra montagne e mare + diving

Jezeli ktos ma jakies fajne pomysly to czekam na Wasze wpisy i z gory dziekuje:)
Pozdrawiam!
Nie bardzo rozumiem... chodzi Ci o miejsca warte zobaczenia w Rzymie?
Tak, ale tylko o takie ktore mogłyby tworzyc tzw viaggio su esperienza. Cos niepowtarzalnego czego nie oferuje jeszcze żaden operator, czyli żadne tam Fontanny di Trevi czy Forum Roamnum... cos oryginalengo czym można by podbic rynek turystyczny w Rzymie...

Licze na Wasze ciekawe pomysly...
... cos
>oryginalengo czym można by podbic rynek turystyczny w Rzymie...
>
>Licze na Wasze ciekawe pomysly...

A ile dostaniemy prowizji za wykorzystanie naszych pomyslow? ;)
hehe, racja spiaggia, ktoś tu usiłuje być sprytny + kreatywny kreatywnością innych
To moze my wykorzystamy w zamian te pomysly na Sycylie? :D
taaak...kiedyś się je rozwinie i wykorzysta...:-). Już widzę ten deszcz gotówki (oczyma wyobraźni rzecz jasna).
a ja mam! mam! i sie podziele:

- bungee jumping z kopuly sw. piotra
- splyw kajakiem po akweduktach
- wspinaczka na obeliski po zawieszony na szczycie banan (najlepiej bez zabezpieczen)
- skoki narciarskie z piramidy
to narazie tyle, cos na temat fontany di trevi i forum tez bym miala ale autor nie chcial... ;)
ach i prosze pamietac o prowizji dla mnie(deszcz gotowki mnie interesuje jak najbardziej)!!!
Dziewczyny co Wy takie zachłanne? To juz nic za darmo w tej Polsce nie ma, nawet za podzielenie sie pomyslem woła się kasę? Ciekawe ze od razu zaklada sie ze chce na tym zrobic kase... i tu Was zaskocze bo chcialam tylko BEZINTERESOWNIE pomoc znajomym ktorzy rozkrecaja agenzia di viaggi... Nie ma nic za darmo...?

Ostatnie dobre:) Lepszy taki pomysl niz żaden, przynajmniej sie pośmiejemy:)

Pozdrawiam
Podobaja mi sie te pomysly. :D

Autorka nie chciala pomyslu na Fontane di Trevi ani na Forum. Szkoda, bo ja myslalam o nurkowaniu w fontannie a na Forum skok przez plotki ("l" polskie z kreseczka) czyli przez ruiny i barierki. :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa