dokumenty we wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
obydwie jestescie nie do podrobienia ;)
Jasne, ze jest napisane- po polsku :)
Wielkie dzieki za info, probowalam z roznymi osobami w okienkach:) Ale generalnie zalatwilam co mialam zalatwic, tylko widzicie, ja jeszcze nie bardzo umiem sie klocic po wlosku, wiec dlatego to moje zapytanie :)Tak na przyszlosc :P
sprawdzilam :) rzeczywiscie po polsku.... ciekawe czy Wlosi maja to napisane w czterdziestu dwoch jezykach ....
He he he:P
ale swoja droga, tylko to zdanie nie jest przetlumaczone na angielski:) Co za pech!! ha ha:)
Dee!Mam pytanie,widzialam juz w dwoch watkach,ze napisalas,iz aby miec prawo do opieki zdrowotnej wystarczy zapisac sie jako bezrobotna do centro per l'impiego.A czy to nie jest przypadkiem tak,ze wczesniej trzeba przepracowac co najmniej rok.Pytam,bo niestety nie udalo mi sie jeszcze znalezc pracy:((a niedlugo konczy mi sie roczne ubezpieczenie,i chyba nie pozostaje nic innego jak wykupic drugie...
Właśnie sobie przeczytałam w okólniku, ze rzeczywiście do SSN może się zapisać bezrobotny, który już we Włoszech pracował, a teraz stracił prace...
no to lipa:(
Ano lipa...
gosik31 skontaktuje sie prosze ze mna, ja tez jestem z Genui
[gg]
[email]
http://polonia.wp.pl/kat,1010223,wid,1[tel],title,Bezrobotni-moga-pracowac-dorywczo,wiadomosc.html
prosze o kontakt w sprawie tych roznych dokumentow..
chcialbym dowiedziec sie dokladnie calej procedury jaka jest wymagana aby legalnie pracowac .
cobal /@/ o2. pl
mail do mnie
Cala procedura jest dokładnie opisana na forum. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości, możesz do mnie napisać na [email]
cobal inzynierku skorzystaj z naszej fioletowej wyszukiwarki..to ten prostokat na prawo..instrukcje obslugi owej wyszukiwarki chcesz po polsku czy po wlosku? ... a moze sam jednak poradziszsobie inzynierku bez instrukcji obslugi takiej prostej rzeczy jaka jest fioletowa wyszukiwarka???..mala podpowiedz uzywaj 'slow kluczy':D..zalamka..ufff
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa