Witajcie..Naprawde nie wiem w czym problem?W takiej samej sytuacji bylem w zeszlym roku.Auto na polskich blachach,za stare zeby nim wracac do kraju i nawet nikt nie chcal go wziasc za darmo , szukaj w -ogloszenia-sprzedam,kupie-
''oddam auto''moj post ale bez odzewu.Wiec pojechalem na najblizszy auto-zlom,auto zostalo przyjete bez zadnych problemow.Po uiszczeniu oplaty za zlomowanie 80eu.dostalem zaswiadczenie ze,,auto takie a takie zostalo przyjete w celu takim i takim ,,i cos tam ,cos tam ble ble.Oczywiscie blachy zdjalem osobiscie i wszystko co mi sie moglo przydac do nowego auta.Przy najblizszej wizycie w kraju ten swistek przetlumaczylem u tlum.przysieglego,wazne jest tez tlumaczenie pieczatki auto-zlomu.Ten papierek tlumaczony i blachy,dowod rejesrtacyjny auta zanioslem do wydz.komunikacji,,zlozylem podanie o wyrejestrowanie auta.Po 0k tygodniu ,rodzice moi wyslali mi do italii odpowiedz ze auto te zostalo calkowicie wyrejestrowane,,a wiec pozbylem sie wzoda..
Najciekawsze jest to ze auto w chwili wyrejestrowywania juz nie mialo zadnego ubezpieczenia dobre pol roku,,,nawet i to przeszlo bez zadnych broblemow.
Zycze szczescia i powodzenia,,daj znac jak sie sprawa zakonczyla.Pozdrawiam.