dzięki być może nie warto dochodzić racji i z tym się pogodziłem ale nie zamierzam płacić 5200e bo mieszkanie zostawiłem wymalowane,wysprzatane w lepszym stanie niż zastałem ( na co mam dowód bo sobie porobiłem zdjęcia i mam paragon z ich wywołania a potem oddałem klucze adwokatowi) a to że nie mam kasy na adwokatów nie oznacza że można odemnie wyciągać kasę,ale nie ufam włoskim adwokatom bo już jednemu zapłaciłem a teraz nie chce mi oddać wszystkich dokumentów tłumaczył mi że może tylko innemu adwokatowi czyli muszę drugi raz zapłacić za dokumenty za które już raz płaciłem dlatego szukam polskiego i jeszcze sprawa języka nie rozumię nic z języka prawnego co oni wykorzystują,mój były adwokat na poczatek powiedział że sprawa jest prosta a potem że nie mam szans a właścicele mieszkania widząc jakiego mam adwokata postanowili to wykorzystać
basta każdy ma swoje problemy i nie chcę nikogo zanudzać moimi sprawami powiem tylko tyle że dowiedziałem się ostatnio że kaucja za mieszkanie powinna być wpłacona na konto a odsetki z tego konta idą potem na ewentualne roszczenia właścicieli i na to trzeba zwracać uwagę przy podpisywaniu kontraktu,nie jestem na 100% pewien dlatego nie mogę ręczyć ale warto się dowiadywać