kurs organizowane przez Regione

Temat przeniesiony do archwium.
witam serdecznie,

mam pytanie czy ktos z was byl na kursach roznego typu organizowanych przez wasze Regione ???
chcialam sie zapisac na kurs organizowany przez region Molise z tym ze jest wpisane iz jedynm z warunkow jest: posesso dei titoli di studio Laurea in Discipline economiche e giuridiche. no i tu jest problem spelniam wszystkie warunki a Laurea mam ale polska. dzownilam do siedziby organiuzujacej kurs i nie umieli mi powiedziec czy moja 'laurea' jest wazna czy nie.
O jakiego rodzaju kursach piszesz ? Typu doskonalenia zawodowego czy zdobycia nowych kwalifikacji jakich ? jaka instytucja mialaby to organizowac ? Platne ? Finansowane ? Napisz cos wiecej , co u was organizuja . Poszukam u siebie . Nic nie slyszalam , ale teraz na wiesc zastrzyglam uszami :) Moze ja tez cos ciakawego znajde .
Jeszcze jedno - jak masz dichiarazione di valore di laurea to chyba wazna kurde blaszka . Trzeba sie klocic ze wazna :)
jest to kurs 'esperto ricerche di mercato' dla laureati (kierunki ekonomiczne i prawnicze). organizuje je Region Molise, dla residenti tylko z w/w regionu. potwierdzili mi udzial ale teraz czekam na szczegolowe informacje ktore maja mi przyslac do domu.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa