Przelew z postepay na Polskie konto ??????

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich Dzisiaj założyłem postepay z myślą ze wysle kase na konto w Polsce (mBank) i siedzialem 2 godziny na necie i nie da rady....
Robił ktoś z Was i mu sie to udało ??
Pozdrawiam
Nie mozna. Musisz isc na poczte.
Tu powinno byc:
http://www.poste.it/bancoposta/trasparenza/FI_PP.pdf
a poczta kaske wezmie za oplate....hehe
ja wybieralam kase przez webster union czy cos takiego.poczytaj o nim.
poszlam normalnie do banku(dominet) gdzie jest opcja web union i wydali mi rachunek nr konta kto i tak dalej.osoba ktora ma otrzymac pieniadze musi podac tylko imie i nazwisko adres oraz haslo.
webster union jest w calej europie mysle ze to najprostszy sposob na wysylanie bo juz dochodza na drugi dzien
webster?
co to jest webster union..nigdy nie slyszalam..cos nowego????
domniemywam ze forowiczka nie jest doinformowana ..mozliwe, ze miala na mysli Western Union.. u tych to juz po 3o min kasa dochodzi..ale drogo kosztuje .Polecam zwykly bank
Western Union?
do banku(dominet) gdzie jest opcja web union ..???..nie moge w google nic znalezc
tak dobrze mowicie wester union(napisalm ze cos takiego))http://www.westernunion.com.pl/u mnie kasa doszla na drugi dzien (tzn byl telefon ze na drugi dzien mam tam isc)a wybieralam z banku dominet
osobiście polecam MoneyGram ..tańszy i mają lesze kursy walut, termin realizacji taki sam.
Nadajesz na poczcie w IT a odbierasz w PL w banku PKO SA
czyli Western Union dziaduje..zawsze kasa byla po pol godzinie...Western western..skojarz z filmem amerykanskim..strzelanina kowbojki dzinsy i kapelusze...15.10 do Yumy...heh jak to haslo bylo w Kole Fortuny to zgadlam po tylko 1 literze...weterny mam w palcu.. hehehe.. a dzis kowbojki dzinsy i kamizelke..a slonce jak na zlosc sie schowalo.. :D
Idylla ! PKO rozwiazalo umowe z MoneyGram! Pieniadze mozna odebrac na poczcie lub w BGZ. Przekaz trwa 10 minut. Lepiej wybierac w euro i wymienic w kantorze. Za wyslanie do 200 euro placisz 5 euro.
Polski0012! Wejdz sobie na strone MoneyGram. tam masz wyszczegolnione wszystkie placowki Poczty i BGZ w Polsce.
MoneyGram od 100,01 do 200 euro 10 euro oplaty. 5 euro do 100,00 euro przekazu.
...tak samo w Westernie do 100 eu 5 eu oplaty..ja robie przelewy z konta w banku..nic nie place,dochodza szybko ,liczy sie moment wyslania jak do poludnia wysle to w ciagu 48 godz jak sa zaksiegowane na koncie do godz. 17ej/od momentu wyslania 48 godz..plus te 5 godz popludniowych/ to juz sa 'widoczne' :D Moze namieszlam.. wyjasnie tak :jak wysylam w poniedziale kto sa napweno w srode od 17ej..'widoczne' ze juz sa na koncie..mozna wyplacac..w bankomacie VISA ..system wyprobowany od lat.
A jaki masz bank bo nam w BNLu pobierają 5 euro a w polskim 8zł?
I przelew tylko w oddziale.
Zdzierstwo!
to taki lokalny bank..mysle ze odpowiednik jakby naszych bankow spoldzielczych...i jest tylko w moim /bogatym :D/ regionie...Banca di Credito Cooperativo di...Società Cooperativa Fondata
To jak widać jesteśmy z tego samego regionu.
Ale BNL mam zdecydowanie bliżej.
Dzięki.
..ja mam 200 m od od domu..i jest tu sporo oddzialow ,chyba co 1 km.. hehe
Wcisne sie na ten temat .... ktos wie czy mozna przelac pieniadze z karty kredytowej na karte postepay ??? wiem ,ze z postepay na postapay mozna ale czy z innej mozna ???
Mozna przelac pieniadze z karty kredytowej na inna karte kredytowa lub debetowa , jezeli jest to w opcji danej karty kredytowej.By sie dowiedziec o tym nalezy przedzwonic na infolinie klienta ktora sie znajduje na odwrocie danej karty.
dziekuje bardzo za odpowiedz :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa