znajde prace w Turynie?????????

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!Czy moge uzyskac odpowiedz na pytanie:czy sa jakiekolwiek szanse na to,ze znajde prace w Turynie???Planuje tam wyjechac w polowie maja.Jezyk znam w stopniu komunikatywnym jesli nie dobrym.Mam wyksztalcenie srednie-gastronomiczne.Bylam juz kiedys w Turynie,ale raczej na wakacjach,nie szukalam pracy,wiec nie wiem czy jest trudno czy tez nie.Jade tam ze wzgledu na to,ze mam tam znajomych i w zwiazku z tym nie zaplace duzo za mieszkanie.Ale jesli nie Turyn,to do ktorego miasta we Wloszzech najlepiej wyjechac,gdzie najlatwiej znalezc prace?Dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam.
W gastronomii to pewnie i znajdziesz prace (przynajmniej na sezon), choc lepiej byloby sie udac w miejsce gdzie jest wiecej turystow.
Generalnie z calych pln Wloch Turyn/Piemont chyba stoi najgorzej teraz, na pewno latwiej byloby cos znalezc w okolicach Mediolanu badz Wenecji
Wlasnie,dlatego pytam,bo bede teraz przez miesiac w okolicy Padwy i mysle tam tez sie rozejrzec zeby nie utknac w Turynie bez pracy.Dzieki bardzo za rade,pozdrawiam.
Odnosnie pracy ,czy jest taka osoba ktorej udalo sie znalezc prace za posrednictwem internetu?Wyslalam kilka swoich ofert i zadnej odpowiedzi(np do virgilio.it),jest po kilkanascie osob odwiedzajacych a niektore oferty sa stare.Prosze o opinie naten temat
na moje cv z ofert z netu nie odpowiedziano mi ani razu
tzn, wysyłałam cv w odpowiedzi na oferty z netu no i nie odpowiadali
nie jestes jedyna, mi to nawet nie odpisali ze dziekuja za mail. nic a nic. no ale wysylam dalej i sie ludze ze kiedys znajde lepsza prace, tzn,. bardziej stabilna jesli chodzi o kontrakt, bo w sumie nie jest taka zla.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia