Disocupacione agricoltura

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś może mi pmóc i napisać w jakim mniejwięcej czasie (kiedy) przychodzą pieniądze za "disocupacione agricoltura" i czy trzeba je odebrać osobiście, bo dzisiaj złożyłem wniosek o nie i nikt nie był w stanie mi tego wytłumaczyć. Mówili tylko, że w czasie wakacji przyjdzie jakiś list i tam będzie wszystko pisać, a ja chciałbym jechać w wakacje do Polski na jakiś czas i nie bardzo wiem jak sobie to zorganizować. Dziękuję z góry za pomoc.
Czesc
To przychodzi list z dołączonym czekeim na Ciebie i nikt inny nie moze wybrac tych pieniedzy i z tego co wiem to wypłacą tylko w banku NAZIONALE no chyba ze masz dobre znajomosci w banku ( ja tak miałem i mi wymienili ) A co do daty to nie wiem ale mi np przyszło na początku sierpnia
Powiedz jeśli mozesz podałes tylko xero dowodu i codice fiscale ??
Pozdrawiam
Na pieniadze z czeku BNL / wyslanego wlasnie przez INPS / czekalam na poczcie / Bancoposta / od 19 marca do dzisiaj. W dodatku z 3 czekow mam pieniadze za 2, a za trzecie beda dopiero pojutrze. Dbaja o mnie, abym wszystkiego od razu nie wydla.
Ja byłem w CIA po CUD09 i tam zrobili mi tę domande i dawałem ksero paszportu, karty identita i CUD08 ale to akurat mieli oni. A, i jeszcze codice fiscale moje, córki i żony bo robili mi też na asegni famigliari domande
a aki to jest bank Nazionale? Bo jak moja żona brała tutaj maternita to wybierała w banku Popolare, a to też były czeki z INPS
No i sork. Dzięki za pomoc, Pozdr!
Czeki byly wystawione prze BNL / INPS ma tam rachunek /. Odbierasz tam, gdzie masz konto.
Sorki że pytam ,ale ile tego może być mniej więcej. Tych pieniędzy.
40%.
Tu masz wszystko wyjasnione:
http://www.erminiodinora.com/index.php?Itemid=66&id=2492&option=com_content&task=view
Wielkie dzięki Linlin
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego