internet tre

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat internetu Tre? Nie umiem na tyle włoskiego, by zrozumieć stronę internetową. Interesuje mnie na jakiej zasadzie uzyskam połączenie z internetem (bezprzewodowy), i jakie opłaty mnie czekają. Chciałabym net taki gdzieś maks do 20e miesięcznie. Czy mają tam jakąś opłatę aktywacyjną? Dziękuję za pomoc.
jak dla mnie najlepsza oferte ma TIM za 25 euro 9GB danych limit,tylko ze mozemy korzystac od 17 do 9 rano,soboty niedziele i swieta caly dzien.Pozatym kto mieszka w duzym miescie to internet bezprzewodowy moze miec za free,tylko trzeba sie troche znac na sieciach,w eterze roi sie od sieci wifi :)
ja mam tre juz od ponad roku i place 19 euro na miesiac ale jest limit 5 GB na tydzien mi to spokojnie wystarcza.
dzięki za odpowiedzi:) ale czy jest jakaś opłata aktywacyjna albo za modem? Po miesiącu przychodzą rachunki? Jeśli tak, a nie mam zameldowania wystarczy adres zamieszkania?
wydaje mi sie ze raczej musisz miec zameldowanie do zakupu takego modemu.dokumenty potrzebne to wloski dowod osobisty i codice fiscale. o cenie i aktywacji musisz poczytac na stronie tre bo ja to kupilam juz jakis czas temu

« 

Solo italiano

»

Solo italiano