Kurs autoCAD+3D

Temat przeniesiony do archwium.
Mam w planie rozpoczac w tym roku kurs autoCAD+3D design + praktyka z referencjami dla przyszlego pracodawcy.
Chociaz mieszkam w Angli i mam podobne pytanie na stronie angielskiej To wasza opinia i zdanie jest rowniez wazna.
Jakie sa mozliwosci waszym zdaniem po ukonczeniu kursu podjecia pracy i na ile obecny rynek pracy jest chlonny dla tego typu umiejetnosci ,biorac pod uwage zla sytuacje gospodarcza w krajach uni.
Dziekuje Arek
czesc! a w jakiej dziedzinie chcialbys tego autocada uzywac.ja mieszkam we wloszech i pracuje w biurze projektowym-instalacje przemyslowe i powiem ci ze tu jest zawsze zapotrzebowanie na tego typu umiejetnosci
Zastanawiam sie nad tym.
Ale ogolnie to nowoczesne wzornictwo.
Jeszcze nie jestem sprecyzowany :(
Fajnie ze ktos sie odezwal.
Myslalem ze po za amore tu juz nie ma innych tematow,czyli nie jest tak zle.
Kolega w Polsce mi doradza ten kurs siedzi zawodowo w komputerach.Firma ta rowniez oferuje prace po kursie na zasadzie praktyka zawodowa i referencje tej firmy na zasadzie wolontariatu cos za cos.Potem czujesz sie bardziej pewny niz tylko teoretyczny.
Dam znac kiedy zaczynam
Marchefka ja powiedzialem ze tu tylko o amore a ty wlasnie masz swoj klopot z nim ,nie wiedzialem przepraszam.Nie zrozum mnie zle
Marchefka pomylilem Cie z Mala Izka odnosnie trudnosci
Tyle tu macie problemow w tym kraju ze sie gubie
nie ja nie mam problemow. a i jesli masz zamiarw przyszlosci pracowac w itali to do tego kursu dolacz jeszcze jezyk wloski jesli jeszcze go nie znasz
Nie ja zostaje tutaj.Tu mam wlasciwie wieksze nieograniczone mozliwosci i czuje sie tu juz zakorzeniony, ze mna to szybko.
Wystarczy tylko popatrzec na moje smieszne wpisy na temat Itali,po co mi prozaiczne problemy :).
Ale sie ciesze ze Tobie sie udaje i sie przebijasz
nie patrz na wpisy ludzi ktorzy byliby niezadowoleni z zycia pod kazda szerokoscia geograficzna, tak juz maja ze musza narzekac i szukac winnych swoich niepowodzen zyciowych
Wiesz niedawno stracilem prace i dlatego najpierw musze troche pieniedzy odlozyc na ten kurs by go rozpoczac.A tutaj zycie jest bardzo drogie chociaz z uplywem czasu to przestaje sie to odczuwac Ale w zeszlym tygodniu zalozylem maly interes jednoosobowy.Tutaj to kwestia 60 sekund doslownie, moge sobie wyobrazic jakie by byly korowody w WLOSZECH :).
Mam juz pierwsze zlecenie.
Jak nie mozesz na nikogo liczyc to licz na siebie:)
Ja robilam takie kursy we Wloszech (corsi di formazione professionale) choc zupelnie z zakresu innej tematyki (jestem po ekonomi) i musze powiedziec, ze najwiecej mi dal kurs zakonczony stazem. Poniewaz we Wloszech najbardziej liczy sie doswiadczenie (bardziej niz ilosc zdobytych tytulow) potencjalni pracodawcy patrzyli i pytali glownie o to. I wlasciwie dzieki temu udalo mi sie dostac prace (choc musialam sie niezle nameczyc zanim w koncu mnie zechciano). No ale oplacilo sie:))
Dziekuje dziewczyny za wasze zainteresowanie na moj post.
Na angielskiej stronie nikt nie odpowiedzial.
Jestescie gora :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie