Noclegi w Rzymie, gdzie oprócz Domu Polskiego?

Temat przeniesiony do archwium.
To mój pierwszy post na formum więc serdecznie wszystkich witam :)

W czerwcu bierzemy ślub w Kościele św. Stanisława. Chcieliśmy dzisiaj zarezerwować noclegi w Domu Polskim im. JP2, ale niestety nie mają już wolnych miejsc :( Czy możecie polecić jeszcze jakieś tanie noclegi? Może inne domy pielgrzyma? Będziemy wdzięczni za każdą radę.
Znam dom prowadzony przez zakonnice na Via Anagnina wiem ze za podwojny pokoj biora ok 45 Euro jest tam tez dostep do kuchni
napisz na: [email]
chcialabym ciebie zapytac wiecej o twoj slub w Rzymie?
jesli moge oczywiscie
DziDzi
a w jakim terminie i ile osob ? ,ile jestescie sklonni zaplacic ?
czy moze to byc klasyczny b&b ?
Chodzi o 4 osoby i termin 2-7 czerwca. Siostry Elżbietanki oferują nocleg po 66 Euro za dwuosobowy pokój, znaleźliśmy również Hostel Starlight w okolicach Termini, za 100 Euro za czwórkę. Czytałem opinie o Hostelu na forum i fakt, że podobno trudno go znaleźć, są dość pochlebne. Warto tam nocować?

Co do kosztów, to po studencku - im taniej tym lepiej:) Wolelibyśmy zmieścić się w 20-25 Euro/osoba.
moze byc 40 -45 euro za osobe ? w B&B w okolicach Santa Maria Maggiore (niedaleko Termini) kolo stacji Metra Vittorio Emanuele ?
Jesli tak ,to powiec czy to ma byc 4 czy moze 2 pokoje dwo osobowe ?
20-25 Euro o tej porze roku jest praktycznie nie mozliwe i tu nie ma nic do rzeczy wczesniejsza rezerwacja...
Makakson, chcialabym ciebie zapytac czy twoj slub zorganizowales przez jaks agenzcje polska wedding planer, czy tez samemu kontaktujac sie przez Kosciol Polski?
Na Via Cassia ( nie pamietam czy to tak sie pisze , w sumie najdluzsza ulica w Rzymie ) obok innych , znajduje sie Hotel Polski zalozony przez Papieza ... od osoby w 2-os pokoju 25euro(pare lat temu) rezerwacje telefoniczne .Atrakcje ? No jest cos ciekwego, teren wokolo i hotel nalezy do .... Polski , budynek jest czescia wielkiego kompleksu hoteli roznych krajow w Rzymie .Wszystkie na tej samej ulicy ...w jednym miescie .Pozdrawiam i zycze spelnienia wszystkich marzen...
Wszystko osobiście, nie przyglądałem się ofercie agencji.
ciao, chcialabym ciebie tylko zapytac sie o kilka krotkich informacji z zwiazku z twoim slubem
czy moglbys mi na napisac: [email]
Polecam pokoje w mieszkaniu wakacyjnym TRASTEVERE House na Zatybrzu ==> http://www.rzym.it/noclegi/
Dobrze położone blisko ścisłego centrum, wygodne i tanie!
Tez chce wziasc slub w Rzymie, ale nie moge wziac swiadkow z Polski. Czy sa jakies szanse, zeby poprosic kogos na miejscu? Gdzie takich szukac? Mozesz cos podpowiedziec?
przeczytaj i zrob tak samo :D http://www.wloski.ang.pl/Slub_w_Katanii_36618.html
cześć,
bardzo fajnie i tanio jest w b&b Irene a Roma www.noclegirzym.eu. Byłem tam z cała rodzinką na wakacje i teraz wybieramy się w listopadzie na weekend. Właścicielką jest Polka więc wszystko wyjaśni, Mieszkanie w samym centrum, wszystko blisko (metro, pociąg, sklepy, stare miasto), pokoje duże z łazienkami. Lecimy w listopadzie, bo poza sezonem jest jeszcze taniej, mozna wytargować dobrą cenę (spokojnie poniżej 30 euro za osobę) i loty też tanie, my bierzemy rayianair z Krakowa, obie strony 200 zł. A jak się poruszać na miejscu to p. Irena już wytłumaczy, więc naprawdę polecam.
pozdrawiam

Jeżeli jesteście zainteresowani tanimi pokojami w wiecznym mieście Rzymie, zapraszam serdecznie do kontaktu ze mną: [email] . Dysponujemy apartamentami zlokalizowanym w centrum miasta jak i też w okolicach samego Watykanu. Mieszkania posiadają łazienki( w większości po dwie) jak i też kuchnie, w których spokojnie można przyrządzać sobie posiłki.Wynajmujemy pokoje dla dużych grup jak też i osób pojedynczych. Wszelkie pytania bądź jakiekolwiek wątpliwości proszę kierować na podany powyżej e-mail bądź też numer +39 3925 761616. Służę wszelką pomocą.
Aleksandra R.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę