Gdzie na wakacje?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |
Ciao a tutti!!!! Gdzie się wybieracie w tym roku na wakacje?
baci
Prawdopodobnie zostaje we Wloszech ze wzgledu na prace i studia. W zeszlym roku bylam w Polsce.
witajcie:)
ja miałam wyjechać na sycylie...chyba zostaje w polsce:(
JA WZESZLY ROKU BYLAM 2 TYG W POLSCE ALE W TYM ROKU ZOSATJEMY WE WLOSZECH - PRACA NAS TRZYMA NA MIEJSCU... NIE PLACZEMY JEDNAK BO PLAZE I MORZE MAMY PO NOSEM, TO TAK JAKBYSMY BYLI CALY SEZON NA WAKACJACH.
I dobrze nie jedz tam:) Slonce niszczy :) i slona woda tez :)
A ja jak bede mial troche wolnego to do Polski na chwile,namiot plecak i skalki jurajskie(podlesice).I spotkanie z kumplami z klubu
W tym roku jedziemy na 2 tyg. do Egiptu....wiem,wiem bedzie fajnie plaza,woda i zimne napoje.To wlasnie lubimy.Pozdrawiam i zycze wszystkim udanych,nadchodzacych wakacji.
Dziwak...co Ty opowiadasz...plaża, może, półnadzy mężczyźni...no raj:)
morze, morze, morze...ej jaki wstyd ale to z rozpędzu było:)
No nie wiem, w Egipcie jest możliwość, że terroryści rozpierniczą was na gulaszowe.
no ale ryzyko jest wpisane w nasze życie...a nóż widelec się im uda i wrócą i cudowną oplanizną:)
>>a nóż widelec się im uda
Na biegun pòlnocny zeby sie napic drinka z lodem.To sa wakacje niezapomniane i polowanie z bialym niedzwiedziem na foki oraz nurkowanie pod lodem z pingwinami :)
Oj, pingwiny nie na tym biegunie raczej.:)
no Dziwak to Ty pod ten łód a ja to chętnie na to popatrze:)
tylko uważaj na wieloryby :)
taaaaak...upiecze to dobre słowo:)
One juz tam sa.Otwieraja wioske turystyczna nad samym morzem :)
Mozna nawet za doplata w ofercie zrobic sobie marsz pingwinòw ,bardzo dlugiiii :)
Beda drinki z palemka i tanie plakaty do kupienia z sloncem jamajki.
oraz pyszne lody z ananasem i rurka czekoladowa :)
No i slonca od groma pòl roku na okraglo dzien i noc :)
Italo Dziwak i miś..who is who:)
http://c2.wrzuta.pl/wm242/12f6f398002936b5462238b6/mi%C5%9Bki%20polarne
No widzisz Aagnes,laduja sie jak baterie sloneczne :) te niedzwiadki.
Tyle jest tam slonca
no ale w bikini to się tam niestety nie da:(
słooooooooooońce...:):)
Ciao a tutti
A moze tak do Wloch na wakacje :))
Dziwak nie wpadłabym na ten pomysł...prawie idealney:)...ma jedną wadę...nie ma niedzwiedzi polarnych:)

e tam Włochy...pakuje się tu jedziemy... http://www.dobrypasterz.pl/img_upl/2235.jpg
Dla takich efektòw to warto szlapki przemrozic ,zeby zobaczyc.
Wlochòw sie przebierze za biale niedzwiedzie i beda pozowac do zdjec z turystami :)
czyli wyszło że Norwegia?
ok...czyli odpowiedz tematu wątku:)...my wakacje spędzamy w Norwegii...będziemy gapić się w niebo przez całe wakacje...
Czy to propozycja?
i jak ja teraz z tego wybrne????

no a my czasem nie szukaliśmy idealnego miejsca na wakacje??? ja pokazałam Ci moją propozycje, Tobie wpasowała więc wyszło że jedziemy:)
To moze rozbudzic we mnie romantyzm
Moze czas na zmiany
Ale jak Wloch nie bede sie slinic i wysilac w cudownych antyslonecznych okularach :)
jeśli masz wątpliwości
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=zorze+polarne&lr=&rlz=1W1SKPB_en&um=1&ie=UTF-8&ei=noPzScGxHcSOsAb7-uGJAQ&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title

a mnie olśniło...
>Moze czas na zmiany
-ale mam się doszukiwać głębszego sensu???

Dziwak-okulary???....ja chce to zobaczyć na własne oczy, nawet jak mam potem oslepnąć...a z romantyzmem nie przesadzaj bo nie lubię kiczu:)
Latem w wakacje,chetnie.
Mozemy sie spotkac na lotnisku w Norwegii.Przekonamy sie jacy bedziemy dla siebie
To jest bez podtekstòw.Mam mniej wubujala wyobraznie niz poludniowcy
Smieszny ale normalny.
Teraz ja sie wychylilem
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia