Przesylka do Polski Bielsko -Biala

Temat przeniesiony do archwium.
Chce przeslac do Polski rower znacie jakas firme ktora sie tego podejmie miasto Bielsko-Biala z Bolzano.
moze afat ci wezmie jezdza przez Bolzano ale to zalezy tylko i wylacznie od kierowcy,ktory danego dnia ma kurs,zdzwon do biura Agatu do Palermo 34[tel]przed.tzn do 12 ej i spytaj sie o numer kierowcy ktory jedzie danego dnia i tylko z tym kierowca dyskutuj..z biurem nie dyskutuj..ok godz 14.30 masz odjazd Agatu zjawiasz sie ze zlozonym rowerkiem..placisz ,pewnie wezma ze 40 eu najmarniej za nietypowa przesylke ..z tym ze ktos z rodzinki musi ci ten rower odebrac..np w Katowicach na punkcie przesiadkowym..osobiscie nei wiem czy Agat jezdzie wstrone bielska ..jesli jedzie.. to maly busik..a tam juz niechetnie widza rowery nawet zlozone w kosteczke i pod kancik :D
wooow..loterowka..mialo byc: moze agat ci wezmie .. http://www.wloski.ang.pl/agat_23760.html
Witam !!! Firma, (która może przewieźć) to "Żółty", proszę zapytać i się umówić tel. +39 329 54[tel]lub +48 5[tel]Pozdrawiam !
zadzwon te do Rudnik Tumay z krasnika
Chodzi o Bielsko-Białą .......!!!
Kasandra..? -Ciekawi mnie, jak załatwiłaś - z tą przesyłką?
Witaj, jeżeli jeszcze nic nie załatwiłaś to możesz zadzwonić 694 922 522 lub +39 388652 15 05 to firma DELFIN i jeżdżą z Bielska-Białej
Pzdr Iza
ja znalazlam firme z wroclawia tel 3275766132 w necie wiecie cos na ten temat?
Temat przeniesiony do archwium.