Zamiana/ wynajem

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy ktoś byłby zainteresowany zamianą mieszkania we Włoszech na mieszkanie w Warszawie? Konkretnie mam mieszkanie w domu jednorodzinnym w Warszawie (15 min. od Centrum) a chciałabym zamieszkać we Włoszech najlepiej w małej miejscowości i chodzi mi o podpisanie takiej umowy na 2 - 3 lata Od przyszłego roku ( luty, marzec 2010) Nie wiem czy jasno sie wyraziłam, w razie pytań lub propozycji proszę o kontakt [email]
Pzdr
bardzo ciekawa propozycja :-) ciekawe czy ktos bedzie chetny.
Ciekawe... :)
Ale wymyslilas. Wynajmij po prostu swoje mieszkanie i poszukaj czegos we Wloszech.
Wiele rzeczy można zrobić po prostu ale wtedy jest nudno i życie nie ma uroku, przynajmniej dla mnie.Chcę żeby przez ten czas jak mnie nie będzie, ktoś szanował moje mieszkanie tak jakby było jego własnym. Więc myślę, że taka opcja jest najlepsza przez wzgląd na to, że ja będę u kogoś...
zeby kogos byc pewnym to trzeba go dobrze znac a i tu mozna sie zawieśc..wiec albo wynajmij matce, siostrze albo marzysz ,marzysz i cudu oczekujesz..i to jeszcze w sieci..zdaj sie po prostu na agencje wynajmu..i tu i w Itali..wynajmij legalnie tu i w Polsce odprowdzisz podatek.../od wynajmu/..ustanow kogos adminstratorem swej nieruchomosci...trzymaj sie prawa ,a nie bujania w oblokach i samych poboznych zyczen..bo jeszcze ktos ci odsprzeda ten domek w obce rece..zycie to nie bajka...Kochajmy sie jak bracia ,a liczmy sie jak Zydzi..znasz to?
Podoba mi się dyskusja z Wami. Widzę , że tutaj w tak krótkim czasie można ocenić swój pomysł jako absurdalny, nie chce sie przejechać więc zamierzam się Ciebie posłuchać i szybciutko zrezygnować z tych moich "pobożnych zyczen"...
Wiec dzięki za dobre rady, pozdrawiam cieplutko :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę