Przewozy pilne!!!! wlosko polskie

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc!! szukam przewozu z wloch z turynu lub aosty do polski do wroclawia jest jeden tylko problem mam malego pieska wiec chce go zabrac ze mna.Czekam na informacje!Bo jak juz sie dowiedzialam w eurolines nie biora psow.
Agatem ci wezma..ale muszisz postawic ich wobec faktu dokonanego tzn..pies zamkniety wtorbie kontenerze..sa takie super ..wchodzisz do autobusu..placisz zabilet u kierowcy..i jak juz ruszycie to gdy zorientuja sie ze masz malego pieska to troche pokiwaja glowa ze nie mozna psa przewozic..ale czy ma paszport?..mow ,ze ma paszport wazny ,szczepienia aktualne i mow ze piesek bedzie w torbie siedzial/jak pojda wszyscy spac to sobie wezmiesz go kolo siebie w kocyku albo na kolankk..bo w nocy jest zimniej i bedzie wam cieplej razem..:D..dasz za transport dla siebie i psa moze ok 80 eu razem..policza ci 10 eu za psa jako torbe z bagazem heheh http://www.wloski.ang.pl/Piesek_kotek_fretka_w_Schengen_26997.html a tu masz jeszcze inne nasze pomysly i patenty na przewoz pieskow..malych..ja mam miniaturke :D

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia