Czy ma ktoś ochotę przenocować 3 Polki w list?

Temat przeniesiony do archwium.
Tak jak w temacie? Szukam Polaków, którzy by przenocowali mnie i 2 moje siostry na początku listopada przez 2-3 noce. Jacyś chętni?? :)
Przenocowac w Rzymie, Bari czy gdziekolwiek?
Tytuł posta bardzo interesujący, zachęcający nie w stylu "szukam noclegu, pomóżcie", ale " czy ma ktoś ochotę"... A gdzie tą "ochotę" ktoś miałby spełnić?
przeciez nie powiedziala, ze we Wloszech, moze byc w Kobylich Zdrojkach?
a to maja byc Polacy czy Polki
w temacie stalo, ze Polki
Tak tyle, że też nie bardzo wiadomo czy to Polacy czy Polki mają te 3 siostry nocować :)
myslisz, ze ma jakies preferencje?
Nie, no w sumie pytanie jest skierowane do "ktosia" czyli chyba jej wszystko jedno...Niewątpliwie jednak to muszą być Polacy, nie jacyśtam Włosi, a szkoda bo chyba z Włochami miałyby kobitki łatwiej o ten nocleg..
jezu jak ja piszę jakoś tak nieskładnie, sama siebie nie rozumiem...chyba mnie bierze jakaś świńska grypa i wirus zaczyna atakować organizm od mózgu...
a ci, ktorze w lutym was nocowali, nie moga?
to gdzie one byly w lutym
w Turynie ponoc.
Ok, pytanie było proste: prosiłam zwyczajnie o darmowy nocleg w RZYMIE!!! bo wole spać u SWOICH niż u jakichś Włochów, nie stać nas na hostele po 20 € bo chcemy jak najwiecej zwiedzic. Nie chodzi tu o żadne "ochoty" ani "preferencje" tylko o przysługe!
to trzeba bylo od razu napisac ze chcecie darmowy nocleg w Rzymie bez zobowiazan
sformulowanie prosby z reguly wyglada inaczej, popatrz na pytania w dziale pomoc w tlumaczeniach, tam ludzie prosza gdyz uzywaja slow typu: prosze, uprzejmy, dziekuje. Twoja nota wyglada raczej ja oferta, nie ma sie co bulwersowac.
Dobra, żenada... zapomnijce ze pytałam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia