Bilety lotnicze-Ryanair

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao a tutti ;)
zarezerwoałam bilety do Bolonii, juz z 2-ce temu , na e-maila otrzymałam potwierdzenie, kod rezerwcji . Prosze o pomoc-jak krok po kroku dopełnic formalnosci- gdzie dokładnie na stronie, ile przed odlotem? Jeszcze nigdy nie leciałam Ryanairem i stad moje pytanie. Dziekuje bardzo za odpowiedz;)
a samolotem kiedys juz lecialas?..z tzw biletem elektronicznym?..bo wlasnie otrzymalas bilet elektroniczny..skoro masz juz bilet co co chcesz wiecej? Wydrukuj sobie ten mail i miej go przy sobie gdy pojedziesz na lotnisko..moze ci nie byc potrzebny wcale wcale.... ale jakby Ryan 'upadl'..czy loty odwolaja to w komunikowaniu sie z firma uzywasz tego kodu rezerwacji..jako nr. sprawy dotyczacej wlasnie ciebie...
stronka Ryana jest po angielsku..to co do tego ma forum wlsokie?....przeczytaj sobie regulamin Ryana..albo wrzuc w nasza fioletowa wyszukiwarke to ten prostokat po prawo slowo kluczowe:Ryan..i czytaj sama :D
do wloskiego ma to, ze leci do bolonii.
Strona RyanAir dostepna jest rowniez po polsku, ale po co sie wysilac i szukac informacji, skoro ktos moze nas wyreczyc...
Ludzieeeeeeeee ja tylko zadałam pytanie!!!!!!!!! Naprawde mi jest przykro , bo nie spodziewałam sie takiej złośliwosci ;(
przede wszystkim sa zmiany od 21maja i rezrewacji dokonujesz sama online, jezeli tego nie zrobisz placisz dodatkowe 40euro na lotnisku za wydrukowanie karty pokladowej
wiec jezeli masz dostep do neta to na stronie raynair tej po polsku najlepiej czyli z koncowka pl. :)) szukasz po lewej stronie na pasku odprawa on line i tam wybierasz 1 z trzech kroków: albo wpisujesz miejscowosc odlotu i kod rezerwacji i date albo nr karty kredytowej albo mejla, Na pewno 1 z 3 wybierasz, potem przechodzisz kolejne kroki :)
nie jest trudno i lepiej sobie to w domu wydrukowac niz dopalac na lotnisku. Ja jak lecialam to byly dopiero co zmiany i czlowiek zielony dopalcil ale spowrotem sie nie dalam, i nie przepłaciłam
mozliwosc wydrukowani karty pokladowej masz od 15dni do 4 godz przed odlotem, a potem to pozamiatane
aha i z ta karteczka udajesz sie na lotnisko i z dokumentem torzsaosci i leeecisz
:))
pozdrawiam wysokich lotow i malo turbulencji :))
Dziękuje pluti;)
nie ma sprawy :)

nalezy uswiadamiac tych co nie wiedzą a oczekują wiedzy a nie łatać na prawo i lewo, nie każdy potrafi sam o siebie tak zadbać żeby wiedzieć o rzeczach z którymi nie mialo sie do czynienia

pozdrawim
...."nie każdy potrafi sam o siebie tak zadbać żeby wiedzieć o rzeczach z którymi nie mialo sie do czynienia.."nalezy sobie uswiadomic ze dano juz odpowiednie okreslenie /nazwe dla osoby ktora sobie nieradzi z nowoczesna 'technologia' ../hehehe../DZIECIE NEO..brzmi sympatycznie ..jak z filmu Matrix..ale temten Neo byl bardzo zaradny i samodzieleny..Wspolczesne 'dzieci neo'..sa bezradne jak nie mowlaki..mimo ze na wprost nosa maj swoj komputer to nie wiedza ..jakie on ma mozliwosci i jaki potencjal wiedzy jest w Googlach..Stop dzieciom Neostrady!..podajcie im wedke a nie rybe...p.f.
Nie pluti, Twoj post utwierdzil tylko autorke w przekonaniu, ze nie warto byc samodzielnym i probowac na wlasna reke poszukiwac informacji. Daje glowe, ze ona nie poswiecila nawet 5 minut, aby poszukac interesujacych jej informacji na stronie Ryanaira. Pomysl czasem zanim wyrwiesz sie do "pomocy".
taaak? a moze lepiej sie zapytac kogos kto wie i przerabial dany temat, kogos kto ma doswiadczenie z tym czy tamtym? czy moze lepiej zostawic kogos na tzn paswte losu "radz sobie sam, co mnie obchodzisz?" - to sie tez tak ładnie nazywa "egoizm"

a szanownna SETTEDINOVE to zauwazylam to (tez sie tak ladnie nazywa) lubi "dolewac oliwy do ognia" i nie potrafi sie powstrzymac od swoich uszczypliwych uwag i komentarzy, zeby tylko zaraz komus dociąć, ktos tez to kiedyś ładnie określić "wypuścić jad" i z każdego tematu nie ważnie jakiego zamieni go na komenatrze wobec osoby ktora go załozyła, wysnuwać tysiace domysłu jaka ja osoba jest wogóle jej nie znajac - widocznie nie ma nic lepszego do roboty....
..piszesz jakbyc nie slyszala o podawaniu wedki a nie ryby..piszesz jakbys nie slyszla o dziecieciach Neo..i odbierasz moje uwagi subiektywnie ..jako dolewanie...moj zamiar byl inny wskazywalam rosadniejsze rowiazanie..wystrczy przeczytac co napisala i zerknac na emotikony..nic tam nie ma usczypliwego ..wrecz popychalm,zachecalam do wiekszej samodzielnosci..ale tu na forum nie co liczyc ze ktos sie nie wyrwie 'jak filip z konopi' z psudo pomoca...No to czmu forowiczka nie poszla do mamy sie wyplakac ze 'to czy tamto'..bo wolala jak ktos zania robote odwali... jakis fioletowy jelonek../takich tu nigdy nie brak/ Jestem osoba a nie zmija i jadu nie posiadam...i wypraszam sobie takie insynuacje..a komentowac moge kazdy temat..Jak ktos trafil na forum..to wie chyba do czego google sluza.... i jescze raz wedke podawaj a nie rybke usmazona na patelni na maselku....wtedy twa pomoc bedzie o wiele cenniejsza i nie bedziesz musiala dodatkowych uwag pisac...chyba ze wolisz ,ze to forum spuchnie do potegi N..niektore tematy zakladane po wiele razy..jakby nie mozna bylo we wczesniejsze wchodzic i kontynuowac.
owszem ja nie przecze i tez wiele razy korzystałam z tej cudownej wyszukiwarki ale nie wiem czy wiesz ze chocby czlowiek chcial znaleźc to co potrzebuje to zamiast konretnych odpowiedzi znajduje steki innych inforamacji i komentarzy pod adresem osob ktory w jakikolwiek sposob sie wypowiadaja....
wiec tak szczerze, wyszukiwarka jest to pic na wode...
pozdrawiam
pic na wode..racja...ale to wina admina..sama nie raz sie przekonalam ,ze ja dobrze pamietam ,ze taki a taki to temat byl! i wpisuje a tu nic..po kilka razy... i nic!furii mozna dostac!..bo wiem ze cos bylo,widzilam,pamietam a ta wyszukiwarka oszukuje jak stara klmczucha..i to problem do rozwiazania dla admina..hej panie admin..zajal bys ta wyszukiwarka co ma kiepska 'pamiec'..i łze w zywe oczy..szwankuje to ustrojstwo..Jakby wyszukiwarka lepiej dzialala to forum by nie 'puchlo'!..logiczne.Panie admin zapraszamy do 'reperacji' wyszukiwarki ..jej 'stan'/funkcjonowanie..ma Alzahaimera kurka wodna czy co?/ jest wysoce niezadowalajcy!!!!!!
:))))))))))))))))))
::::)))))))))))))))))))))))))
::::))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale wiocha KROLEWNY :)
ale upadly PGR
ah... nie moglam sie doczekac kiedy polacze sie z netem i zobacze co ciekawego zostalo napisane w tym watku :))) -
taa wiec sama widzisz ze lepiej zapytac po raz tysieczny o to samo niz korzystac z wyszukiwarki do ktorej tak intesywnie wszystkich odsylasz :)
buziaki ludziska
Czy pasażerowie taniej linii lotniczej Ryanair, za brak na lotnisku wydrukowanej karty pokładowej, zapłacą opłatę karną w wysokości 100 euro, czyli o 150% więcej niż dotychczas?http://www.pasazer.com/czytaj.php?lp=4384
uwaga, bo jesli nie zrobisz check-in on line(i nie wydrukujesz karty pokladowej) zaplacisz za to slono na lotnisku, czasami wiecej jak za bilet,ryan to naprawde dxiadowska firma, placisz za wsztstko extra,
oj odezwal sie syndrom braku kawy...nie zauwazylam.ze to historyczny watek...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano