GRUPA ANONIMOWYCH NARKOMANOW W RZYMIE (PL)

Temat przeniesiony do archwium.
ADRES:
c/o Chiesa S. Stanislao
Via Delle Botteghe
Oscure 15
00186 Roma

MITINGI ODBYWAJA SIE WE WTORKI O GODZ 19,45

EMAIL: [email]
PRZEPRASZAM GRUPA JEST ANONIMOWYCH ALKOHOLIKOW
myslisz ze anonimowi alkoholicy tu na forum zagladaja i 'pija do monitora'????
myslisz sette, ze to niemozliwe?
zony alokoholikow zagladaja
szukaja mezow?
ja tu czasem wchodze i patrze czy mojego jelopa nie bylo
:)
jakby co to mozemy tu impreze rozkrecic..jest duzo miejsca i przestrzeni..ja bym sie dzis czerwonego wina napila..ide po moj kielich czerwonej rozkoszy..stopki mi rozgrzeje..jest ktos chetny?..polac 'Teroldego' ?/Il vino è molto piacevole, caratterizzato da un colore rosso rubino piuttosto intenso, talora con orli violacei, tendente al rosso mattone con l'invecchiamento; il profumo è particolarmente intenso, caratteristico, gradevolmente fruttato, con sentori di viola e lampone e si fa etereo e persistente con l'invecchiamento; il sapore è asciutto, sapido, leggermente tannico, corposo, con lieve gusto di mandorla, e piacevole retrogusto amarognolo. :D :D
IMPREZA HURRRRRA,zadzieram kiece i lece
dobra..pijemy czy czekamy na jedna taka fajna babeczke co sie zapodziala dawno temu?../miesiac temu/...wziela psa na spacer i nie wrocila na fiolet juz..Gleboko wierze i licze, ze odglosy imprezy ja wywabia.Mulino????..jestes?!!!!mamy dobre Teroldego..hop hop..
..jakby te twoj tego tamtego..nazwals go jak?..Jelop tu wpadl ..to ja mu tez poleje..ale tytul postu obciachowy bo o narkomanach a powinien byc o kulturze picia..Mam cudne madarynki sycylijskie ,jedz prosze..skub sobie..zapach mandarynek w domu utrwala milosc w nim pomiedzy parą..:D
..jakby ten twoj tego tamtego..nazwals go jak?..Jelop tu wpadl ..to ja mu tez poleje..ale tytul postu obciachowy bo o narkomanach a powinien byc o kulturze picia..Mam cudne madarynki sycylijskie ,jedz prosze..skub sobie..zapach mandarynek w domu utrwala milosc w nim pomiedzy parą..:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia