Wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Ogłoszenie skierowane dla studentek:
Miło byłoby spędzić takie wakacje: wakacje z nauką włoskiego, gratis i wszystko zapewnione??!!( jedyna szansa na nauczenie się włoskiego, podczas pobytu u zaprzyjaźnionej włoskiej rodziny - gdzie ja byłam na wakacjach!) Jeśli tak zadzwońcie do mnie na numer 669 365 656 Sabina.(Rodzina kieruje tę ofertę tylko dla dobrych dziewczyn, i zapewnia sobie prawo wyboru osoby, ponieważ nie życzy sobie dziewczyn źle wychowanych, nadużywających alkoholu i zażywających narkotyki!).
a w zamian seks? tez gratis, oczywiscie;)

jezdzcie, niewiasty! nauczycie sie wloskiego!!!!!!
Aha zaraz sie zacznie i bedzie wesolo:):)
a co z prawem do ochrony danych osobowych????ta wloska rodzina ma prawo do poslugiwania sie zbiorami danych osobowych?..czy tu w gre chodzi o handel ludzmi trzeba by odpowiednie organa powiadomic,jak myslicie? Dlaczego ktos za frajer,za friko chce wykorzystac fiolet do takich rzeczy/darmowych ogloszen,diabli wiedza w jakim niecnym celu..jakby to by byl zbozny cel to byloby to inna droga,bardziej legalna i jawna /Nie lepiej to prawnikowi zlecic by nawiazal kontakt z jakas dyrekcja szkoly w ktorej ktos uczy dzieciaki jezyka wloskiego i ustanowic jakies stypendium dla zdolngo ale biednego dziecka???? I dlaczego to ma byc dziewczynka? czy to jacys pedofile w rodzaju slynnego polskiego rezysera ..lubujacego sie w nieletnich cielecinkach? Ludzie no zastanowcie sie troche,badzcie troche bardziej podejrzliwi co do takich super okazji!!!!!
A kto tu mówi o sexie. Ludzie czepiacie się. Rok temu byłam tam na wakacjach. Mieszkałam z tą rodziną, opiekowałam się ich dziećmi. Dlatego te wakacje są gratis, bo w zamian za mieszkanie tam, zajmuszesz się dziećmi!!
Dlaczego "dziewczynki"?? Bo przyjedzie ci taki młody, niewychowany Polak i zacznie rozrabiać!!!
No to pisz po ludzku, ze to oferta pracy, a nie wyjazd gratis! Wakacje gratis w zamian za calodzienna opieke nad dziecmi, dobre...Powiedz tej swojej rodzince, ze au pair rowniez mieszka za darmo z rodzina, opiekuje sie dziecmi tylko 30 godzin w tygodniu i dostaje jeszcze za to conajmniej 280 euro miesiecznie, wiec niech nie szukaja naiwniar...
ach gratisowa nania!!! wiedzialam ze cos tu jest na rzeczy! za baby sitter to musieliby jej dac z 1tys eu pensji, spanie i wyzywienie ..za dwojke dzieci to musielby wybecelowac 1300 eu co najmniej plus sapanie wwyzywienie bez laski i wstretow..ach widze ze to zakamuflowana au pair..raczej 'frajerka niania,niania frajer'..za nauke jezyka..a kto mialby niby tego jezyka ją nauczyc ??maluchy co by im 12 godzin dziennie poswiecala? Oczywiscie ze do dzieci/czy to polskich czy wloskich...nie jestem rasistka,bron Boze!/ potrzebna jest dobra i kulturalna dziewczyna,bez sznytow i tatuazy,nie karana,bez ciagotek do kleptomani,by nieuszczuplic stanu posiadania w bizuteri wloskiej pani domu ..oczywiscie ,oczywiscie.Jak najbardziej jestem za!baby sitter wItali bierza 1 godzine ok 10 eu..czyli pomnozmy to przez 12h dziennie daje wloskiej rodzinie oszczednosc ok 120 eu..odliczmy koszty wyzywienia i noclegu czyli jakies 20 eu czyli wloskiej rodzinie zostaje w domowym budzecie ok 100 eu dziennie zaoszczedzonej kaski../za przedszkole tez nie musza placic skoro 'niana frajer' z Polski przyjedzie/Na jak dluga chca ta niewolnice Isaure?..na miesiąc? to lekko 3 tysiaki sobie zaoszczedza na piekne wakacje heheh a to wloskie cwaniaki! :D
sorry literowki/ to sapanie to nie na rzecz pana domu..mialo byc spanie ..przejezyczenie literowkowe po prostu/ 1300 eu co najmniej plus spanie wyzywienie
jest roznica jak sie jedzie na wlasna reke pracowac jako au pair i roznica jak sie jedzie z rekomendacji agencji zajmujacej sie au pairkami, wowczas masz prawo do zmiany pracodawcy a przede wszystkim jesteś bezpieczna! Ty pojechalas na wlasna reke nie dbajac o swe bezpiczenstwo??.. To najwyzsza lekkomyslnosc z jaką mozna sie spotkac! Masz fart,ze wrocilas w jednym kawalku!
A kto niby powiedział, że pojechałam na własną ręke??!!! Pojechałam, bo mi ktoś znajomy to załatwił. I poza tym, nie musiałam siedzieć 12 godzin z dzieciami, tylko max 5 dziennie, potem miałam czas wolny...
byly juz baaardzo podobne posty http://www.wloski.ang.pl/praca_jako_opiekunka_we_Wloszech_36600.html oraz http://www.wloski.ang.pl/Poszukiwana_baby_sitter_do2_dzieci_37758.html az dziw jak podobne w naiwnosci poszukiwania jelenicy kandydatke na niankę..pfff..wakacje! pffff..jakie wakacje ???harowa zapierdol przy 2 rozwrzeszczanych wloskich bachorach...'w okresie wakacyjnym' mozna by to bylo najwyzej tak okreslic..jak ktos lubi marnowac sobie wakacje..buuuuu
to sa tylko twoje slowa..a co umowa to umowa, na pismiekontrakt na 30 godz tygodniowo z dziecmi i wynagr odzenie za to ....i po co bylo krecic ze to wakacje ? jako au pair jezdzi sie caly rok a nie tylko w wakacje ,cos niezrecznie,nieporadnie zaczelas swoj wpis
Turystyka: Ascoli Piceno - Marche (cz. I). Zobacz na: http://naszswiat.net/magazyn/39-turystyka.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie