nocleg Rzym

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie, jestem tu nowa na forum, potrzebuje Waszej pomocy - niedlugo wybieram sie na kilka dni Rzymu, odpoczac i pozwiedzac to cudowne miasto.......szukam taniego sprawdzonego Bed&Breakfast, niedlakeko centrum, w rosadnej cenie. Zalezy mi na milej atmosferze i udzielaniu mi na miejscu wskazowk dotyczacych zwiedzania miasta i innych problemow. Mowie po angielsku i troche po wlosku. Dziekuje i pozdrawiam.....
jest bardzo duzo rozwiazan na nocleg w Rzymie, wystarczy tez ze wrzocisz na filoetowa wyszukiwarke "nocleg Rzym"
ale wszystko zalezy od twojego budgetu, jak chcesz napisz: [email] cos znajdziemy
DziDzi
Witaj Sofia, ja wlasnie od kilku dni przebywam w Bed&Breakfast w Rzymie, nazywa sie Alchimia www.alchimiabb.net wlascicielka Isabella niepowtarzalna atmosfera,24 h darmowy dostep do internetu, osobne klucze do mieszkania, blisko centrum, autobus przy wyjsciu z budynku co 10 minut- kilka przystankow i jestes w centrum miasta, lub mozesz sobie zrobic spacerek. Poza tym jeden z wspolwlascicieli Antonio jest przewodnikiem po Rzymie tak wiec udzieli Ci gratis wielu cennych wskazowek dotyczacych zwiedzania miasta.Mowia po wlosku, angielsku i hiszpansku. POLECAM GORACO JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.
ja mialam okazje byc Bavaria B&B bylo mega! miejscowka WYMARZONA...w samym centrum przy Santa Maria Maggiore. wlasciciele tez sympatyczni, pomocni:) mieszkanko bardzo fajne, zawsze czysciutko. tak jak wyzej: internet za darmo, osobne klucze, przepysne sniadanka :)
polecam!
ciao,
Ja ci moge polecic B&b Maryelen tez przy S.Maria Maggiore, super miejsce bylam pare miesiecy temu taniutko- 40 euro pokoj 2 osobowy ze sniadaniem!
pokoje z lazienkami czyste zadbane i lodowka mala tez w pokoju byla:)
a czy ktoś na namiary na B&B koło Santa Maria Maggiore?
Witam , Moge zaproponowac ci pokoje w B&B przy samym watykanie lub Stacji glownej termini. Moj mail [email] lub nr tel [tel]

pozdrawiam z rzymu
kasia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie