Ma ktos moze numer tel do Alternativa in piu?

Temat przeniesiony do archwium.
Ma ktos z was moze numer telefonu do agencji pracy Alternativa in piu.Wiem zaraz mnie odeslecie do wyszukiwarki ,ale sprawdzalam nie ma zadnego wpisu oprocz blednego e maila [email] pisalam na niego ale chyba zly bo poczta mi wraca wiadomosci,ze bledna.Numer obojetnie wloski lub polski dzieki z gory.
Napisz z "§" na koncu: [email]
Jestes pewna, ze istnieje? Z googla nic nie wyskakuje.
Jest tylko to:

ALTERNATIVA IN PIU ul.Trwała 7 53-335 Wrocław , Polonia tel. (0048) [tel]e-mail [email] www.alternativainpiu.com ...

Też mi się zdaję,że nie istnieje, ale zadzwoń, a nuż
Czy istnieje nie mam pojecia e maila wzielam z CafeItalia ktos komus podawal jako super dobra agencje pracy .Podobno z siedziba we Wroclawiu w Polsce,a we Wloszech nie wiem.Mi tez w google nic nie wyskakiwalo co mialo by zwiazek z polsko wloska agencja.Jakas stronka dziwna z ta nazwa,ale po Angielsku.A ten adres z kad?bo tak jak by sie zgadzalo ten Wroclaw.Sprobuje nawet jak nie istnieje to dzieki wam serdecznie za odzew.A moze znacie jakies sprawdzone agencje pracy jesli tak prosze o namiary.
No niestety probowalam dzwonic to abonet ma wylonczony telefon buuuuuuuuuuu.Wiec chyba ktos babola poscil,ale dziwne bo az dwie osoby podawaly komus ta agencje.No trudno.
skąd..skąd..
ten adres wyświetlił mi się w wynikach wyszukiwania googlowych ;) we Wrocławiu jest jeszcze włoska agencja Pogresso, ale nie orientuje się jakie mają oferty.
chyba zostali zmuszeni do zawieszenia dzialalnosci to sie czesto zdarza jak agencja prosi o wplacanie wpisowego lub wymysla inne bzdury do wyciagniecia kasy od biednego acz glupiego czlowieka
Bardzo wam dziekuje,rzeczewiscie Alternativa nie istnieje ,ale ta druga i owszem ,ale obecnie nie maja zadnej oferty zagranicznej,kazali e mailem wyslac CV i czekac,ale nie wiem czy to ma sens.W kazdym badz razie dzieki za odzew.
kubel zimnej wody..na 97 proc wysylanych CV nie ma zadnej odpowiedzi..pracy wItali szuka sie' nogami'..'noznie'..wiekszosc malych agencji praci ztego co naocznie zauwazylam bo przechodxzac zasze sie zatrzymuje i czytam oglosZenia to wyglada tak wisi 5 lub 5 ogloszen na duzych kartkach..piekna wystawa okienne..i stale te same ..wisza a szukaj 1 czy dwoch osob do danego pracodawcy..i najczesciej sa to pracownicy NIE fizyczni..stad moj osobisty wniosek ,ze pracy dla fizycznych trzeba szukac pieszo i osobiscie i nie zostawiac nr telefonu i liczyc, ze ktos oddzwoni ze stronki w gazecie/typu 'Secondamano' dokad mozesz swoj nr tel wrzucic bezplatnie bo sa takie/..ale jak Kopciuszek przebierac ziarno z popiolu szukac 'noznie'.Wiem od ludzi, ze potem zboczki rozne dzwonia ci na twoj numer..wloski zreszta ,ktorego pewnie nie masz jeszcze jak dziewczyna poda, ze szuka pracy zboczki dzwonia i oferuja spotkania..heheh
Na plotach budow wywieszaja nawet tablice informacyjne: "personale al completo". Nie maja wtedy problemu z odpowiadaniem na pytanie czy jest praca.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie