Wózki - jaki radzicie wybrac?

Temat przeniesiony do archwium.
zwracam sie do wszystkich mam ( ojców tez) z pytaniem, jaki wózek moga polecic ? mam niewiele czasu na decyzje - rodze w połowie maja i dlatego zastanawiam sie na ile bedzie mi potrzebny tzw. głęboki wózek...
Myslałam najpierw o zakupie trio ( głęboki, spacerówka i fotelik samochodowy)...
Jaka macie sprawdzona markę, jaki typ....sposród wielu na rynku wloskim - przygladalam sie uwazniej ofercie Peg-Perego i Chicco... ale jestem otwarta na Wasze rady i sprawdzone produkty...
zalezy od tego, co zamierzasz z nim robic; wozek gleboki faktycznie uzywany jest krotko i rzadko (pierwsze 3 miesiace) i prawie wylacznie na spacerach. W samochodzie na poczatku uzywa sie tzw. ovetto (chyba tak sie to nazywalo), przez dosc dlugo (dopoki dziecko sie miesci) i jest bardzo wygodne. Odradzam kupowiania trio, ze wzgledu na to, ze spacerowka z tego typu zestawow, jest ciezka i nieporeczna oraz zajmuje duzo miejsca; jeszcze nie spotkalam matki, ktora majac zestaw, nie dokupila innej spacerowki.
Ja poleciłabym Gordani też jest trio.... posiada wszystkie dodatki....folia przeciwdeszcz.,moskitiere,plecaczek,a spacerowka wyposarzona jest dodatkowo w ochraniacz na nozki;;;to na chlodniejsze dni :)))po zlazeniu jest w formie "laski"....jest lekki ,zwrotny.... :)))
Witam ja do tej pory używam wielofunkcyjnego BREVI. Szukałam wózka przede wszystkim bezpiecznego dla mojego dziecka, co nie jest łatwe. Wózek est przede wszystkim wygodny dla maluszka. Dodatkowym elementem na plus jest świetne wykończenie i stylistyka. Oczywiście musiałam szukać wózka z możliwością regulacji "rączki" ponieważ mój mąż ma 2m wzrostu i większość wózków nie mogła mu dać komfortu podczas spacerów. Uprzedzam tez że wózki te nie należą do najtańszych, ale przynajmniej zaoszczędziłam na kupowaniu innych dodatków. Pozdrawiam
zapomniałam dodać że chodzi o linie OVO
tez rodze w polowie maja, kupilismy w zeszlym tygodniu trio chicco living, mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowal
http://www.bobowozki.com.pl/index.php?manufacturers_id=15
mogę polecić maxi cosi mura 4 sama taki wybrałam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa