polacy we florencji gdzie jestescie? ;)

Temat przeniesiony do archwium.
Polacy we Florencji-czy ktokolwiek tutaj jest ? :)
No właśnie..???
Come fate a vivere in una regione e non sapere niente?
http://www.florencja.it/associazione/associazione.html
Jestesmy :) i to nie wiesz jak duzo ale jakoś nie lubią sie chyba spotykać :)
Ja mieszkam w Greve in CHianti
Od czegos zawsze nalezy zaczac :) dziekuje za info...i jestem mile zaskoczona ze istnieje tak zorganizowana grupa rodaków :)
@dekas: Co porabiasz w Florencji? Studia czy praca? Za kazdym razem jadac do Florencji zaluje ze nikogo tam nie znam, a czasem byloby milo przy kawie pogawedzic...;)..pozdrawiam.
Ludzie_Polacy_Mieszkancy Florencji,okolic i nie tylko: jesli chcecie sie spotkac, porozmawiac, wypic kawe, wyruszyc na wyprawe rowerowa,czas wolny wypelnic czasem porozumiewajac sie w j.polskim zapraszam. [email] :)
Jestem jestem... i ja z Florencji i z miłą chęcią poznam osoby tu przebywające.
Mój email: [email]
hej, ja też szukam tak zwyczajnie kolegów i koleżanek we Florencji. Zostawię numer gg 25[tel]to może ktoś będzie miał ochotę na spacer, dyskotekę czy jakąś małą wycieczkę. Bo ja tu jestem właśnie po to aby uczyć się języka i zwiedzać...ale jak na razie to tylko pracuję! pozdrawiam i zapraszam!
A moze ktos z Was chcialby sobie zarobic i wynajac mi na 2 dni miejsce do spania na poczatku wrzesnia?
Jestem dziewczyna 27-letnia.
raczej kobieta niz dziewczyna..dziewczyna to sie jest tak do 'przed dowodu osobistego'..a ty juz 30 prawie na karku..bez urazy.Nie czujesz sie w pelni dojrzala czy co?
Skoro 40letni Wlosi maja sie za mlodych ragazzi, to mysle, ze 27letnia kobieta moze nazwac sie dziewczyna;)
Znowu te "fajne" komentarze.
Mlodo wygladam, i caly czas mi ktos mowi, ze dalby mi kilka lat mniej.
sette cholera ... ja mam 29 i mowie o sobie dziewczyna nie kobieta !!!!! teraz przesadzilas :-PPPP
po 40 moze zaczne mowic kobieta :-))) ...
Oj Sette... wczoraj w TV byla 98 letnia kobieta, chyba w programie Velone, i nazywali ja ragazzina, wiec o co Ty sie czepiasz :)
taaaaa..... ta 27..to fanciulla ...buahahahah
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa