Forli

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich.
Z gory przepraszam za poruszenie tego tematu, bo zapewno powiecie ze jest w archiwum, jednak nie moge go odszukac bo wyszukiwarka jest w budowie w zwiazku z czym bardzo prosze was o pomoc.
w pazdzierniku wracam z wloch do polski, lece z lotniska Forli.
chcialam zapytac czy ktos z was wie jak dostac sie na to lotnisko, czy lepiej wysiasc na dworcu pkp w bolonii czy w forli ? i co dalej?czy sa jakies autobusy bezposrednie na lotnisko w forli?czy sa one jakos oznaczone?Bardzo prosze o pomoc. wracam z wakacji , a moj wloski jest na poziomie ledwo komunikatywnym w zwiakzu z czym mam duzo obaw co do tej podrozy a z tego lotniska lece pierwszy raz i niemam pojecia jak sie tam odstac.
z gory wszystim bardzo bardzo dziekuje
katecaqe to zależy gdzie spędzisz dzień przed odlotem
jest autobus ze stacji PKP forli. sprawdz rozklad jazdy na www.forliairport.com/main/index.php?id_pag=29
może ktoś coś wie na temat "zimowego sezonu" lotów, czy np Ryanair zawiesza niektóre połączenia tylko na parę miesięcy czy na stałe? bo z tego co widziałam po 30.10 nie ma żadnych połączeń między Wrocławiem a Bolonią i Rzymem. To samo Wizzair, zniknęły połączenia z Forli. Na stronie nie mogę znaleźć żadnych informacji na ten temat :/
jeśli kogoś to interesuje- w internecie znalazłam informację, że Ryan likwiduje połączenia z Wrocławia do Bolonii i Rzymu... szkoda,że tak krótko funkcjonowały!
Mam Problem... O 20:55 ląduję na Lotnisku w Bolonii i muszę zdążyć na lot o 20:55 do W. z Forlii... Czym się mogę tam dostać? Zdążę? Czy tylko taksi? Proszę o w miarę szybką odpowiedź... Z góry dzięki, Paweł Jezierski
??????????? tylko teleportacja !
17: 25 ląduję, przepraszam.
masz pociagi, powinienes zdazyc

http://orario.trenitalia.com/b2c/nppPriceTravelSolutions.do?car=0&stazin=bologna&stazout=forli&datag=08&datam=10&dataa=2010&timsh=17&stazin_r=Staz_DA&stazout_r=Staz_A&timsm=45&timsm_r=45&lang=it&nreq=5&channel=tcom&npag=1&lang_r=it&nreq_r=5&channel_r=tcom&npag_r=1&x=27&y=5
Dzięki... to są pociągi z centrum Bolonii do centrum Forli?
Tam szybko się dojeżdża?
edytowany przez pejot83: 08 paź 2010
na stronie Treniitalia masz godz. wyjazdu i dojazdu (IC ok 30 min.). Tak, z centrum do centrum. Troche zajmie ci jazda z lotniska na stacje w BO (sa autobusy) ale w FO mozesz nawet wziac taxi bo to blisko, max. 10 min. ale sa tez autobusy
Dzięki!!!
Dziekuje wszystkim za pomoc:)
wg mapy google to jest ok 67 km..z centrum Boloni do Forli na lotnisko..zaplacisz za taxi z 80 eu..minimum.../tu taxi sa bardzo drogie..ja raz z powodu braku pociagu/wypadl z trasy/ dalam za taxi 150 eu bylo do przejechania 90 km..to sama sobie oblicz
tak malo? niemozliwe
Pejot83 pyta mnie o nr taxi w FO : [tel].
Troche pozno zauwazylam bo nieczesto tu goszcze, sorki. Pewnie jemu juz sie nie przyda ale moze komus na przyszlosc ... I male wyjasnienie : taxi z lotniska w FO jedzie 10 min. na stacje kolejowa w FO a nie do BO.
A może ktoś leci do Forli z Warszawy 29 marca? :) niestety lądujemy o 22:05 i przydałoby mi się towarzystwo nawet nie tylko taksówką na stację do Forli, ale i do samej Bolonii...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa