praca

Temat przeniesiony do archwium.
Poszukuję pracy jako badante okolice Corato.na noc
valeria tesoro zalozylas juz kilka postow na ten temat..nie mozesz sztucznie nadymac forum tym samym tematem..podepnij sie pod taki sam temat i kontynuuj
Słuchaj Settedinove ja mogę pisać ile chcę i gdzie chcę bo forum jest dla wszystkich ,i nie przyczepiaj się do wszysktkich tylko patrz na siebie i pisz tam gdzie tobie się podoba .nie wchodz na moje ogłoszenia i miej głowe spokojną .....i kopiuj dalej linki prac tak jak pisza inni że się tym zajmujesz.
Poszukuję pracy jako badante solo notte Corato ,andria, trani.bez odpowiedzi settedinove...............
tu masz namiary na jedna pania z Bari /forowiczka o nicku pieknie brzmiacym zreszta VARA co za kase zalatwia prace w Bari http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/199939 ale poniewaz ja ci wkleilam ten link..to wcale nei ,muszisz tam do niej dzwonic i pytac o prace..tak na fiolecie to mozeszi 100 lat poszukiwac pracy wsrod polskich wpisow..idz na Solo Italiano i tam po wlosku wpisz, ze szukasz pracy wkoncu chcesz ta prace od Wlochow na wloskiej ziemi