SZUKAM POKOJU w RZYMIE NA 2-3 miesiace od 12 CZERWCA!!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej ..tak się porobiło.. wczoraj dostalam wiadomosc od rodziny ktorej dzicmi mialam sie opiekowac ,ze mam nie przujezdzac bo glowa rodziny dostal niezla oferte pracy...mam jednak bilet do rzymu i troche odlozonej kasy...dlatego chce wynajac gdzies pokoj i isc do pracy...wiem jest kryzys...

JESLI KTOS SZUKA LOKATORA TO DAJCIE ZNAC!!!! potrzebuje pokoju na 2-3 miesiace od 12 czerwca w Rzymie,
....mam nie przyjezdzac bo glowa rodziny dostala niezla oferte pracy...?????????..a co to za wymowka???pierwsze slysze!..znalezli pewnie tansza Rumunke
miała jechać jako au pair więc stawka byłaby taka sama... ale ciekawa jestem dlaczego się rozmyślili..
hej hej :)

Jestem aktualnie na wymianie międzynarodowej Erasmus i 26 czerwca wyjeżdżam z Rzymu.
W naszym mieszkaniu są wolne pokoje w cenie od 295 € do 535 € + rachunki w okolicach 20 €.

Mieszkanie jest duże - 150 m2, 6 pokoi, 2 łazienki, duża, wyposażona kuchania, pralka, telewizja kablowa, internet WiFi, mały taras.

Miszkanie znajduje się niedaleko stacji metra Baldo degli Ubaldi. Blisko nas też są przystanki autobusowe (około 5 minut drogi), na które dojeżdżają również 4 autobusy nocne. Ulica to via dei Savorelli 54. Jest to niedaleko Watykanu.

Jeżeli jesteś dalej zainteresowana, proszę skontaktuj się ze mną :)
mój e-mail: [email]

Serdecznie pozdrawiam,
Kasia Łukasiewicz

»

Pomoc językowa - tłumaczenia