Do 30 czerwca możesz poprosić o pożyczkę na noworodka

Temat przeniesiony do archwium.
Kto potrzebuje pomocnej dłoni, jeszcze do 30 czerwca może złożyć wniosek o pożyczkę do 5000 euro na każde dziecko, na specjalnych warunkach. Nowości te nadchodzą dzięki funduszowi „Fondo nuovi nati” stworzonemu przez Departament Polityki Rodzinnej, który pozwala bankom na udzielenie pożyczki dla nowych rodziców bez zbytniego ryzyka.Aby otrzymać więcej informacji, należy wejść na stronę www.fondonuovinati.it, gdzie zostały wytłumaczone wszystkie zasady oraz wymagania. Można także zadzwonić pod zieloną linię 803.164, gdzie operatorzy odpowiadają w 8 językach
Sette.. ja potrzebuję pomocnej dłoni.. :D
a masz już dzidziusia? bo jak nie to ciężko się będzie uwinąć do końca czerwca.

oczywiście żartuję !! nie prawię złośliwości !
no i pozdrawiam serdecznieeee
Dzidziusia jeszcze nie mam.. ale może się sprężę.. i uwinę.. (?..)
Ja także żartowałem.. bo po przeczytaniu pierwszych słów Sette, tak mi się jakoś skojarzyło.. :D
Pozdrawiam serdecznie też..
aaaaaaaaaaa...no to już wszystko rozumiem ... już wiem po co Ci ta pomocna ręka... jak masz się uwinąć do końca czerwca to koniecznie ręka się przyda ...POMOCNA RZECZ JASNA :)))))))
Cieszę się, że w końcu zajarzyłaś.. :D
No ale proszę, mów ciszej.. bo może yamadawa słucha..
A to młoda i niewinna dziewczyna..
il 30 GIUGNO 2011 SCADE IL TERMINE per la presentazione delle domande di prestito agevolato - “Fondo di credito per i nuovi nati” - previsto per le famiglie i cui figli siano nati, o siano stati adottati, nell’anno 2010. Per i bambini nati o adottati nel 2011 la domanda potrà essere presentata entro il mese di giugno 2012.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka